Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jos Burgers
Bewaar als favoriet

Webinar Klanten vinden en binden in crisistijd

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

In de online presentatie “Wacht niet op de wind, ga roeien!” legt Jos Burgers uit hoe je klanten kan vinden en binden in crisistijd.

Webinar Klanten vinden en binden in crisistijd

Wacht niet op de wind, ga roeien!

Klanten zijn je belangrijkste reddingsboei tijdens en direct na een crisis. Hoe hou je je klanten vast in tijden waarin de concurrentie op ze loert? En waar vind je nieuwe klanten? Hoe onderscheid je je van concurrenten? En hoe wapen je jezelf tegen prijsdruk? In het webinar ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ behandelt bestsellerauteur Jos Burgers deze vragen én meer. Ook online slaagt Jos erin zijn toehoorders te inspireren en te motiveren. De inhoud van zijn presentatie wordt uiteraard samengesteld in overleg met de opdrachtgever.

Over Jos Burgers

Drs. Jos Burgers (1951) is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was 10 jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim 10 jaar actief als docent Marketing & Marktonderzoek. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops, seminars en webinars. Hij is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf, Eén fan per dag en Thuis ben ik niet zo leuk! Met meer dan 100  presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Boek het webinar ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’

Heb je interesse in de online presentatie ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Klanten vinden en binden in crisistijd

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid