Feike Cats
Bewaar als favoriet

Webinar Verleuken in Corona tijd

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De Coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? Het webinar Verleuken in Corona tijd biedt uitkomst!

Dichterbij

"De webinar van Feike was als warme jas. De webinair had een perfecte aansluiting met waar wij als serviceorganisatie mee bezig zijn. Feike is ontzettend enthousiast en gaf ons beeld en woord over verleuken. Deze webinar was daar al een stap in! Ook het werken met een moderator vanuit de eigen organisatie zorgde voor leuke interactie met Feike en de deelnemers. Feike is professioneel, denkt mee en weet de webinar echt op maat te maken."

Webinar Verleuken in Corona tijd

De coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? En hoe kan Verleuken bijdragen om in beeld te blijven bij je Klanten? Het webinar Verleuken in Corona tijd biedt uitkomst! Zo blijf je top-of-mind en houd je Klanten enthousiast.

Vragen die tijdens dit webinar aan de orde komen, zijn:

  • Hoe kan ik zoveel mogelijk collega’s betrokken houden in deze lastige tijd?
  • Welke Verleuker acties zijn de afgelopen tijd succesvol ingezet op collega- en Klantniveau?
  • Hoe zorgt Verleuken er voor dat je niet te veel intern gericht bent?
  • Hoe kan je de communicatie Verleuken in deze periode?
  • Welke Verleuker acties zijn succesvol in de 1,5 meter economie

Een webinar van Feike Cats staat garant voor energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (verleuker)slag!

Tarief

De webinars duren 45 tot 60 minuten en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Een combinatie met het aanbieden van een van de 4 boeken van Feike is een leuke optie voor zowel collega’s als Klanten. deSpreker.nl zorgt voor de totale afhandeling inclusief de techniek. Het tarief is € 1.950 exclusief BTW tot 500 deelnemers. Een telefonisch voorgesprek zit hierbij inbegrepen. Evenals de sidekick die Feike ondersteunt tijdens het webinar. De prijs voor een boek is € 19,50 exclusief 6% BTW. Wij kunnen ook de complete verzending afhandelen.

Over Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt ook veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops, inspiratiesessies en webinars. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers.  Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Webinar Verleuken in Corona tijd boeken

Heb je interesse in het webinar Verleuken in Corona tijd? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Verleuken in Corona tijd

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt