Feike Cats
Bewaar als favoriet

Webinar Omzet in Corona tijd

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Voor veel organisaties is het harken om omzet binnen te halen. Het is wachten op orders. Kan dat ook anders? Het webinar Omzet in Corona tijd biedt uitkomst!

Dichterbij

"De webinar van Feike was als warme jas. De webinair had een perfecte aansluiting met waar wij als serviceorganisatie mee bezig zijn. Feike is ontzettend enthousiast en gaf ons beeld en woord over verleuken. Deze webinar was daar al een stap in! Ook het werken met een moderator vanuit de eigen organisatie zorgde voor leuke interactie met Feike en de deelnemers. Feike is professioneel, denkt mee en weet de webinar echt op maat te maken."

Webinar Omzet in Corona tijd

Voor veel organisaties is het harken om omzet binnen te halen. Het is wachten op orders. Kan dat ook anders? Het webinar Omzet in Corona tijd biedt uitkomst!

Vragen die tijdens dit webinar aan de orde komen, zijn

  • Waar haal ik de omzet vandaan?
  • Sales vraagt een compleet andere aanpak. Maar hoe?
  • Hoe kan ik op een sympathieke manier zo veel mogelijk omzet behalen?
  • Hoe kan je de communicatie Verleuken in deze periode?
  • Hoe houd ik de sales-collega’s gemotiveerd?
  • Hoe kan Verleuken hierbij helpen?

Een webinar van Feike Cats staat garant voor energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (sales)slag!

Over Feike Cats

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleukexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt ook veel gevraagd voor het verzorgen van presentaties, workshops, inspiratiesessies en webinars. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken van het enthousiasmeren van Klanten en medewerkers.  Feike maakt daarbij gebruik van Verleuken (de moderne vorm van verbeteren) van de Klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) Klanten én medewerkers te halen.

Webinar Omzet in Corona tijd boeken

Heb je interesse in het webinar Omzet in Corona tijd? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Omzet in Corona tijd

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid