Webinar Medewerkers aangehaakt houden

Van de een op andere dag zijn we voor ongekend grote uitdagingen komen te staan. Thuiswerken, thuis-school, digitale mantelzorg, veel meer of juist veel minder werk, wegvallen van sociale en sportieve activiteiten. En ga zo nog maar even door. Organisaties en individuen zijn momenteel continu op zoek naar manieren om deze uitdagingen het hoofd te bieden. We maken er het beste van en blijken veerkrachtig en flexibel te zijn. Inmiddels raken we gewend aan het nieuwe normaal en tegelijkertijd raken velen gefrustreerd. Hoe lang gaat dit in vredesnaam nog duren?! In haar webinar ‘Medewerkers aangehaakt houden’ geeft psycholoog en trainer Kim Jansen tips en handvatten voor (HR-)managers om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen.

Inhoud programma

Kim Jansen geeft antwoord op vragen zoals:

  • Hoe manage en motiveer je medewerkers tijdens deze moeilijke episode?
  • Wat zijn de do’s and don’ts als het aankomt op leidinggeven op afstand?
  • Welke interventies stimuleren de veerkracht, teamspirit en productiviteit?

Kim deelt praktische tips en tricks. Voor nu en voor de periode na de versoepeling van de Corona maatregelen.

Over Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Zij heeft passie voor het vak en de thema’s en dat weet ze heel goed over te brengen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek.

Webinar ‘Medewerkers aangehaakt houden’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Medewerkers aangehaakt houden’ van Kim Jansen? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Webinar Medewerkers aangehaakt houden

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.