Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Guido de Valk
Bewaar als favoriet

Webinar Leidinggeven op afstand

In zijn webinar ‘Leidinggeven op afstand’ gaat Guido de Valk in op de behoeftes van het brein op afstand en hoe jij deze behoeftes een plek kunt geven. Zodat men zich goed blijft voelen en goede resultaten worden gehaald.

Webinar Leidinggeven op afstand

Deze corona-tijd vergt van ons andere leiderschapsvaardigheden. Een van die andere vaardigheden is het op afstand leidinggeven. Veel mensen werken nu thuis. Dus moet er leidinggegeven worden op afstand. Hier horen andere vaardigheden bij dan leidinggeven op kantoor. In zijn webinar ‘Leidinggeven op afstand’ gaat Guido de Valk in op de behoeftes van het brein op afstand en hoe jij deze behoeftes een plek kunt geven. Zodat men zich goed blijft voelen en goede resultaten worden gehaald.

Inhoud programma 

In de Webinar ‘Leidinggeven op afstand’ deelt Guido de Valk zijn expertise op het gebied van neuroleiderschap. In dit webinar leer je:

 • de menselijke drijfveren en op afstand leidinggeven
 • hoe vertrouwen en leiderschap verweven zijn
 • hoe je op afstand kunt motiveren
 • zeer praktische breintools die je gelijk kunt toepassen.

Leidinggeven op afstand is ook beschikbaar als online training. In de eerste interactieve sessie (3 uur) leer je de basiskennis over de werking van het brein en ga je dit vertalen naar nieuw leiderschapsgedrag. De opvolgende drie sessies (1 uur per keer) zijn erop gericht dat je dit nieuwe gedrag dagelijks gaat toepassen, zodat je zelf de positieve effecten op je mensen snel zult ervaren.

Ander webinars Guido de Valk

 • Webinar ‘Een kalm en wijs brein in crisistijd’
  In dit webinar deelt Guido de Valk 5 breintips, zodat jij met (zelf)vertrouwen en focus effectief bezig bent en blijft. 
 • Webinar ‘Prikkelen tot duurzame gedragsverandering
  Kennis van de werking van het brein geeft jou veel handvatten hoe je mensen kunt bewegen tot duurzame gedragsverandering.
 • Webinar ‘Van wachtstand naar actiestand’
  Leer hoe je je mindset kunt rebooten, zodat jij veel situaties vanuit een geheel andere zienswijze kan benaderen en inziet hoe je daadwerkelijk actie kan ondernemen. 
 • Webinar ‘Werken op anderhalve meter afstand’
  Guido de Valk legt uit hoe je er voor zorgt dat mensen een gewoonte ontwikkelen om zich aan de anderhalvemeter-regel te houden.

Over Guido de Valk

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts in Amsterdam. Vervolgens heeft hij veel ervaring opgedaan als manager in de zorg en overheid waar zijn interesse en passie is ontstaan in de vraag hoe je het beste uit mensen kan halen. Hij is zich in deze vraag gaan verdiepen en kwam tot de conclusie dat de hersenwetenschappen het meest volledige antwoord bood.

Inmiddels heeft Guido een groot aantal mensen met tools uit de neuroleiderschap begeleidt en getraind waaronder burgemeesters, CEO’s, managers, teamleiders, wetenschappers, beleidsmedewerkers, en managementassistentes. Hij is oprichter van De Valk Leadership Company, de expert in het ontwikkelen van leiderschap & vertrouwen op basis van kennis van de werking van het brein.

Webinar ‘Leidinggeven op afstand’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Leidinggeven op afstand’? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Leidinggeven op afstand

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt