Daniëlle de Jonge
Bewaar als favoriet

Webinar Klantgerichtheid in crisistijd

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat. Volg het webinar ‘Klantgerichtheid in crisistijd’ van Daniëlle de Jonge en word ook zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk!

Webinar Klantgerichtheid in crisistijd

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten persoonlijke aandacht vanaf het allerprilste contact en willen onderdeel zijn van het hele commerciële proces, niet slechts het eindpunt. Onderscheidende kracht is essentieel. Die vind je niet zozeer in de eigenschappen van producten of diensten, maar in aandacht. Échte aandacht. Van mens tot mens. In haar webinar ‘Klantgerichtheid in crisistijd’ geeft Daniëlle de Jonge praktijkvoorbeelden en praktische tips om meteen toe te passen.

De klant van vandaag hecht – zeker in tijden van crisis – veel belang aan wederzijdse betrokkenheid en een waardevolle relatie. Dat vraagt om een eigentijdse aanpak van klantgerichtheid, acquisitie en relatiebeheer. En het mooie is dat de mogelijkheden voor onderscheidende klantrelaties voor het oprapen liggen. Je hoeft ze alleen maar te pakken. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten!

Online presentatie + praktische follow-up

Dit online programma kenmerkt zich door een zeer praktijkgerichte aanpak en inspirerende dynamiek. Er is gekozen voor een mix van manieren om te werken aan succes en borging. Door verschillende didactische werkvormen te gebruiken, blijft het programma constant aantrekkelijk. Uiteraard is er afwisseling in het leerproces door onder meer een online presentatie filmpjes, praktijkvoorbeelden, naslagmateriaal, checklists, actieplannen en verdiepingstips. Het programma bestaat uit twee onderdelen: als start een online presentatie met daarna vier weken lang elke werkdag een microlearning.

Na afloop van het programma heb je dit bereikt:

 • Nieuwe ideeën en inspiratie voor klantgerichtheid.
 • Concrete acties om klantverwachtingen te overtreffen.
 • Commerciële slagkracht doorvertalen in klantcontacten.
 • Blijvend bouwen aan enthousiaste klantrelaties.
 • De basis verstevigen voor klanten als ambassadeurs.

Online presentatie als start

In een live webinar van circa 45 minuten krijg je volop praktische tips om meteen toe te passen en je raakt geïnspireerd door aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Het webinar is uiteraard op maat gemaakt voor jouw organisatie. Want ook hier geldt: one size fits none. Zo mag je er op vertrouwen dat de inhoud past bij jouw dagelijkse werk én bij jouw klanten.

Verschillende elementen uit Daniëlle’s boeken ‘Verleid de klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem klantgericht‘ komen in ieder geval aan bod. Met humor en aansprekende voorbeelden, typerend voor haar presentaties. De online presentatie geeft Daniëlle vanuit een webinarstudio of – indien aanwezig – een geschikte ruimte binnen jouw bedrijf.

Het hoofdthema: maak jezelf zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk. Dat diepen we uit in drie onderwerpen:

1. Wees meer geïnteresseerd en minder interessant

 • Nog beter weten wat er speelt bij klanten
 • Tools om doelgroepinformatie te bundelen
 • Gericht inzetten van social media

2. Commercieel omdenken om relevant te blijven voor klanten

 • Fan worden van jouw klanten maakt klanten fans
 • Klanten betrekken bij het commerciële proces
 • De kracht van relatiegerichte vragen in elk gesprek

3. Netvliesmanagement om op originele wijze in beeld te blijven

 • Actief en op originele wijze werken aan relatiebeheer
 • Onderscheidende – offline en online – manieren van klantaandacht
 • Maak het ambassadeurs makkelijk om jou te helpen

Praktische follow-up voor échte actie

Om daadwerkelijke verandering te realiseren én extra blije klanten te krijgen is het van belang om de verschillende onderwerpen na de online presentatie onder de aandacht te houden. Dat gaan we dus doen! Vier weken lang ontvang je elke werkdag een microlearning. Een digitale prikkel die je helpt om weer even extra stil te staan bij een van de besproken onderwerpen. Voorbeelden van microlearnings zijn kennisclips, inspiratie-artikelen, quotes, verdiepingstips, checklists en meer. Plus elke week ontvang je een opdracht om – individueel of samen met jouw collega’s – op te pakken. Zo werk je heel gericht aan de klantgerichtheid binnen jouw bedrijf.

Over Daniëlle de Jonge

Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar en aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, praktisch en vol humor. Daniëlle de Jonge is een echte salesvrouw en auteur van de boeken ‘Verleid de Klant’, ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ en ‘Extreem Klantgericht’. Ze werkt als zelfstandig verkooptrainer en spreker en weet (sales)professionals en ondernemers te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden.

Webinar ‘Klantgerichtheid in crisistijd’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Klantgerichtheid in crisistijd’ van Daniëlle de Jonge? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Klantgerichtheid in crisistijd

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid