Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Webinar Hoe houd je de moed erin tijdens corona?

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Speciaal voor Coronatijd heeft avonturier en bergbeklimmer Melvin Redeker dit webinar ontwikkeld, waarin hij tips geeft om mentaal fit te blijven tijdens deze uitdagende coronatijden.

Webinar Hoe houd je de moed erin tijdens corona?

Als iemand ervaring heeft met het leven in isolatie, dan is het avonturier en bergbeklimmer Melvin Redeker. Tijdens zijn expedities kampeerde hij met zijn team maandenlang in de Himalaya zonder contact met de buitenwereld. Speciaal voor coronatijd heeft Melvin het webinar ‘Hoe houd je de moed erin tijdens corona?’ ontwikkeld, waarin hij tips geeft om mentaal fit te blijven tijdens deze uitdagende coronatijden.

Over het webinar Hoe houd je de moed erin tijdens corona?

Sinds de uitbraak van Corona lijkt de situatie in onze maatschappij en in organisaties op een expeditie. Vanuit het basiskamp thuis ondernemen we korte tripjes naar de winkel en kantoor. We zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen voor onze veiligheid. Als bergbeklimmer train je jaren op teamwork onder moeilijke omstandigheden. We vergroten onze veerkracht en aanpassingsvermogen en daarmee behouden we zicht op topsucces. Maar als het echt tegenzit, zoals de storm die klimmers verrast, de medewerker die zijn baan verliest of de ondernemer met een gezond bedrijf die door Corona in problemen komt, dan moet je juist tegenslagen kunnen incasseren.

Tijdens zijn wereldwijde expedities ontwikkelde Melvin unieke en heldere perspectieven. In het interactieve webinar Hoe houd je de moed erin tijdens corona? deelt hij zijn belangrijkste lessen met jouw medewerkers, relaties of managementteam. Een inspirerend webinar met bekroond beeldmateriaal van zijn expedities.

Mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen

Tijdens de voorbereiding verdiept Melvin Redeker zich in de specifieke uitdagingen waar jouw mensen en organisatie mee te maken hebben. Hij denkt met je mee om van deze virtuele bijeenkomst een succes te maken. Mogelijke onderwerpen:

 • Leven in isolatie van het basiskamp thuis, met beperkte sociale contacten – hoe houd je de moed er in?
 • Omgaan met verandering en tegenslag. Veranderingen door externe factoren zijn nog moeilijker.
 • Hoe train je veerkracht?
 • Duurzame inzetbaarheid: een leven lang leren en jezelf blijven ontwikkelen
 • Hoe creëer je een hecht team?
 • Vertrouwen
 • High performance, het realiseren van ambitieuze doelstellingen
 • Omgaan met risico. De dunne lijn tussen veiligheid en succes
 • Leiderschap
 • Crisismanagement
 • Klimaat en duurzaamheid

Over Melvin Redeker

Als veertienjarige kwam Melvin in aanraking met de bergen. Hij ontwikkelde zich tot een bergbeklimmer met een voorliefde voor de steilste bergen van de Himalaya. Bergen die zelden of nooit door een mens zijn begaan. De laatste jaren heeft hij zich ook bekwaamd als technisch duiker en onderneemt hij exploratietochten om de geheimen van de diepe zee te ontrafelen. Alle grote maatschappelijke vraagstukken komen samen in de zee. Klimaatverandering, plastic soep, energietransitie en het behoud van biodiversiteit.  Tijdens zijn ontdekkingstochten stuit hij op onverwachte oplossingen voor moderne problemen.

Melvin studeerde bedrijfseconomie en is uitstekend in staat om zijn ervaringen om te zetten naar situaties die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

Ben je geïnteresseerd in het webinar ‘Hoe houd je de moed erin tijdens corona?’

Maak gebruik van de ervaring die Melvin heeft opgebouwd tijdens honderden bijeenkomsten en, sinds Corona, verschillende webinars en virtuele events. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Hoe houd je de moed erin tijdens corona?

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt