Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Webinar Het brein in tijden van crisis

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Victor Lamme laat in zijn webinar ‘Het brein in tijden van crisis’ zien hoe ons brein werkt in tijden van crisis. En hoe we die kennis kunnen gebruiken om optimaal om te gaan met de uitdagingen waar we nu voor staan.

Vallei en Veluwe

"De webinar van Victor Lamme sloot goed aan bij onze verwachtingen en had leuke interactieve elementen."

Webinar Het brein in tijden van crisis

Wat doet een crisis als de coronapandemie met ons brein? En hoe zorg je ervoor dat mensen ook in dit soort tijden geestelijk fit en gemotiveerd blijven? Zowel thuiswerkers als mensen in essentiële beroepen worden geconfronteerd met grote veranderingen en soms heftige emoties. Het is in ieder geval een situatie die veel aanpassingen vereist. En dat vereist weer heel andere hersenprocessen dan we gewend zijn te gebruiken. Victor Lamme laat in zijn webinar ‘Het brein in tijden van crisis’ zien hoe ons brein werkt in tijden van crisis. En hoe we die kennis kunnen gebruiken om optimaal om te gaan met de uitdagingen waar we nu voor staan.

Gedrag beïnvloeden op (1.5 m) afstand

Hoe communiceer ik effectief met mensen, wat werkt wel en wat juist niet? Hoe beïnvloed ik gedrag, de keuzes die mensen maken? En hoe ga ik om met emoties op een afstand van 1.5 meter of meer? Kortom, hoe druk ik nu nog op de goede knoppen in het brein van mijn klant, mijn medewerker, de burger, of de patiënt? Leer alles over hoe een crisis de fundamentele drijfveren achter ons gedrag blootlegt, en lach daarbij ook een beetje om jezelf!

Over Victor Lamme

Victor Lamme is hoogleraar en hersenonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde in tijdschriften als Nature en Science, maar schreef met evenveel plezier populaire bestsellers als ‘De Vrije Wil Bestaat Niet’ en ‘Waarom?’. Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk en is daarom een veelgevraagd gast op podia, in kranten en op radio en TV. Zijn lezingen zitten tjokvol verrassende inzichten en eye-openers voor iedereen die menselijk gedrag effectief wil beïnvloeden.

Webinar ‘Het brein in tijden van crisis’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Het brein in tijden van crisis’ van Victor Lamme? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Het brein in tijden van crisis

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt