Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick van Hees
Bewaar als favoriet

Webinar Geluk in tijden van corona

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

In het inspirerende webinar ‘Geluk in tijden van corona’ legt geluksexpert Patrick van Hees uit hoe je toch gelukkig blijft in deze uitdagende corona-tijd.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Geluk in tijden van corona

Hoe blijf je toch gelukkig in deze uitdagende corona-tijd? Hoe kun je beter omgaan met tegenslagen? Aan welke geluksvoorspellers kun je nu extra aandacht geven? In het inspirerende webinar ‘Geluk in tijden van corona’ vertaalt geluksexpert Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe je je geluksmogelijkheden optimaal kunt benutten, ook in deze tijden.

Wat Patrick onderscheidt is zijn inspirerende vertaling van inzichten uit de gelukswetenschap naar de praktijk, met praktijkvoorbeelden, humor, en praktisch toepasbare tips. Patrick is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek.

Het resultaat van het webinar ‘Geluk in tijden van corona’ is dat mensen geïnspireerd worden, met een positief gevoel afsluiten en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en/of anderen gelukkiger te maken.

Extra: nu er langzamerhand een stip aan de horizon ontstaat kunnen we ook langzamerhand gaan denken aan een postcorona tijdperk. Patrick kan hierover het thema ‘Geluksbeleid na corona’ behandelen.

Over Patrick van Hees

Patrick van Hees studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology aan de Anglia Ruskin University in Cambridge. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich volledig te richten op het onderwerp ‘geluk’.

Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’ (2011), en verder uitwerkt in ‘De Geluksoma‘ (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk‘ (2016).

Het webinar Geluk in tijden van corona boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Geluk in tijden van corona’ van Patrick van Hees? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Webinar Geluk in tijden van corona

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker