Webinar Eerste hulp bij Thuiswerken

Thuiswerken voor gevorderden – 10 tips voor effectief thuiswerken

Door de maatregelen rond corona zitten we opeens in het allergrootste thuiswerk-experiment aller tijden. Een zeer groot deel van de werknemers en ondernemers werkt momenteel noodgedwongen thuis. Waar thuiswerken ook grote voordelen heeft (niet forenzen, je kinderen zien opgroeien, in je pyjamabroek kunnen werken) kan het ook behoorlijk ingewikkeld zijn.

In zijn webinar Eerste hulp bij thuiswerken legt psycholoog en stress-expert Thijs Launspach (bekend van de bestseller Fokking Druk) uit wat de best practices zijn rond thuiswerken. Wat zijn de moeilijke punten? Hoe houd je de concentratie? Hoe zorg je voor motivatie? Wat werkt goed, wat helemaal niet? Thijs geeft in deze lezing 10 tips voor effectief thuiswerken. Een interactieve lezing (mét humor!) over een onderwerp dat opeens heel actueel is geworden. Thuiswerken moeilijk? Helemaal niet!

Over Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, trainer en bestseller-auteur. Hij is stress-expert en expert op het gebied van millennials: hun twijfels, hun mindset en hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Thijs geeft krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips.Thijs weet door zijn manier van presenteren, zijn stem en natuurlijk de zeer interessante inhoud van zijn presentaties al zijn toeschouwers te boeien en geboeid te houden tot de laatste minuut van zijn presentatie.

Daarnaast is Thijs auteur van de goed verkochte boeken ‘Quarterlife’, ‘het Millennial Manifest’ en ‘Fokking Druk’. Ook doceert hij bij The School Of Life en is daarnaast eigenaar van het Rustburo en Werken met millennials.

Webinar ‘Eerste hulp bij thuiswerken’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Eerste hulp bij thuiswerken’ van Thijs Launspach? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers