Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thijs Launspach
Bewaar als favoriet

Webinar Eerste hulp bij Thuiswerken

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

In zijn webinar ‘Eerste hulp bij thuiswerken’ geeft psycholoog en stress-expert Thijs Launspach tien tips voor effectief thuiswerken.

ICT Netherlands

"Om alle collega's enkele tips en handigheidjes te geven voor hoe ze om kunnen aan met stres tijdens het thuiswerken heeft Thijs een Webinar verzorgt. Thijs kon op korte termijn afspreken en was erg flexibel in het afstemmen van zijn verhaal op onze behoeftes. Naderhand hebben we veel positieve reacties ontvangen vanuit verschillende hoeken over zijn laagdrempelige verhaal, direct toepasbare tips en de manier waarop hij het, desondanks dat alles online plaatsvond, toch interactief heeft kunnen maken. Thijs was een beetje uit de tijd gelopen maar gelukkig was dit voor vele geen enkel probleem. Hiernaast prettig contact met Annemieke, onze contactpersoon. We vonden het wel jammer dat er weinig flexibiliteit en ruimte was om over de prijs te onderhandelen, dit heeft er toe geleid dat wij budgetten hebben moeten aanpassen. kortom, een goede ervaring."

Webinar Eerste hulp bij Thuiswerken

Thuiswerken voor gevorderden – 10 tips voor effectief thuiswerken

Door de maatregelen rond corona zitten we opeens in het allergrootste thuiswerk-experiment aller tijden. Een zeer groot deel van de werknemers en ondernemers werkt momenteel noodgedwongen thuis. Waar thuiswerken ook grote voordelen heeft (niet forenzen, je kinderen zien opgroeien, in je pyjamabroek kunnen werken) kan het ook behoorlijk ingewikkeld zijn.

In zijn webinar Eerste hulp bij thuiswerken legt psycholoog en stress-expert Thijs Launspach (bekend van de bestseller Fokking Druk) uit wat de best practices zijn rond thuiswerken. Wat zijn de moeilijke punten? Hoe houd je de concentratie? Hoe zorg je voor motivatie? Wat werkt goed, wat helemaal niet? Thijs geeft in deze lezing 10 tips voor effectief thuiswerken. Een interactieve lezing (mét humor!) over een onderwerp dat opeens heel actueel is geworden. Thuiswerken moeilijk? Helemaal niet!

Over Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, trainer en bestseller-auteur. Hij is stress-expert en expert op het gebied van millennials: hun twijfels, hun mindset en hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Thijs geeft krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips.Thijs weet door zijn manier van presenteren, zijn stem en natuurlijk de zeer interessante inhoud van zijn presentaties al zijn toeschouwers te boeien en geboeid te houden tot de laatste minuut van zijn presentatie.

Daarnaast is Thijs auteur van de goed verkochte boeken ‘Quarterlife’, ‘het Millennial Manifest’ en ‘Fokking Druk’. Ook doceert hij bij The School Of Life en is daarnaast eigenaar van het Rustburo en Werken met millennials.

Webinar ‘Eerste hulp bij thuiswerken’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Eerste hulp bij thuiswerken’ van Thijs Launspach? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Mediacom

""Dank Thijs! Je verhaal was echt een schot in de roos! Perfect for setting the scene. Opkomst was hoog, en dit aantal bleef veel stabieler dan dat we normaal gesproken zien. Dus well done! Hoop je zeker nog een keer op andere manier in te kunnen zetten.”"

Gemeente Haarlemmermeer

"We hebben een zeer enthousiaste webinar gehad van Thijs. Een webinar die zeer interactief was, waarbij de kijkers heel goed betrokken zijn en actief reageerden op de oproepen. Met een deskundige uitleg middels de presentatie. De ervaring met deSpreker.nl is zeer positief, wordt goed meegedacht en komen met ideeën. Fijne samenwerking."

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Eerste hulp bij Thuiswerken

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt