Guido de Valk
Bewaar als favoriet

Webinar Een kalm en wijs brein in crisistijd

In het webinar ‘Een kalm en wijs brein’ van Guido de Valk ga je aan de slag met je eigen brein! Je gaat ervaren dat je deze crisis makkelijker aan kan!

Webinar Een kalm en wijs brein in crisistijd

Het coronavirus zorgt voor een nieuwe werkelijkheid. Hoe om te gaan met deze nieuwe werkelijkheid kan een uitdaging zijn. Kennis over de werking van het brein is een enorme steun om inzicht te krijgen hoe je eigen brein werkt en hoe je het in kan zetten om om te kunnen gaan met onzekere en uitdagende situaties. In het webinar ‘Een kalm en wijs brein’ van Guido de Valk ga je aan de slag met je eigen brein! Je gaat ervaren dat je deze crisis makkelijker aan kan!

De nieuwe werkelijkheid zorgt dat je ander gedrag en andere gewoontes eigen moet maken. Dit hoeft eigenlijk niet zo ingewikkeld te zijn. Als je namelijk kennis van de werking van het brein toepast, ga je begrijpen wat je moet doen om gedrag en gewoontes te veranderen en hoe je meer vanuit kracht kunt handelen.

Inhoud programma

In het webinar ‘Een kalm en wijs brein’ deelt Guido de Valk 5 breintips, zodat jij met (zelf)vertrouwen en focus effectief bezig bent en blijft. In dit webinar leer je:

 • hoe je mentaal goed voor jezelf kunt zorgen
 • hoe je om kunt gaan met stress en onzekere situaties vanuit breinperspectief
 • hoe je gewoontes eigen maakt
 • zeer praktische breintools die je gelijk kunt toepassen.

Een kalm en wijs brein is ook beschikbaar als online training. In de eerste interactieve sessie (3 uur) leer je de basiskennis over de werking van het brein en ga je dit vertalen naar nieuw leiderschapsgedrag. De opvolgende drie sessies (1 uur per keer) zijn erop gericht dat je dit nieuwe gedrag dagelijks gaat toepassen, zodat je zelf de positieve effecten op je mensen snel zult ervaren.

Andere webinars Guido de Valk:

 • Webinar ‘Leidinggeven op afstand’
  In dit webinar gaat Guido de Valk in op de behoeftes van het brein op afstand en hoe jij deze behoeftes een plek kunt geven.
 • Webinar ‘Prikkelen tot duurzame gedragsverandering
  Kennis van de werking van het brein geeft jou veel handvatten hoe je mensen kunt bewegen tot duurzame gedragsverandering.
 • Webinar ‘Van wachtstand naar actiestand’
  Leer hoe je je mindset kunt rebooten, zodat jij veel situaties vanuit een geheel andere zienswijze kan benaderen en inziet hoe je daadwerkelijk actie kan ondernemen. 
 • Webinar ‘Werken op anderhalve meter afstand’
  Guido de Valk legt uit hoe je er voor zorgt dat mensen een gewoonte ontwikkelen om zich aan de anderhalvemeter-regel te houden.

Over Guido de Valk

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts in Amsterdam. Vervolgens heeft hij veel ervaring opgedaan als manager in de zorg en overheid waar zijn interesse en passie is ontstaan in de vraag hoe je het beste uit mensen kan halen. Hij is zich in deze vraag gaan verdiepen en kwam tot de conclusie dat de hersenwetenschappen het meest volledige antwoord bood.

Inmiddels heeft Guido een groot aantal mensen met tools uit de neuroleiderschap begeleidt en getraind waaronder burgemeesters, CEO’s, managers, teamleiders, wetenschappers, beleidsmedewerkers, en managementassistentes. Hij is oprichter van De Valk Leadership Company, de expert in het ontwikkelen van leiderschap & vertrouwen op basis van kennis van de werking van het brein.

Geïnteresseerd in het webinar ‘Een kalm en wijs brein in crisistijd’?

Heb je interesse in het webinar ‘Een kalm en wijs brein in crisistijd’ of één van zijn andere webinars? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Een kalm en wijs brein in crisistijd

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1175 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid