Jitske Kramer Corona Cultuurshock
Bewaar als favoriet

Webinar Corona Cultuurshock

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Speciaal voor deze tijd verzorgt corporate antropoloog Jitske Kramer haar webinar ‘Corona Cultuurshock’ over de impact van de corona maatregelen op de samenleving, organisaties en teams. En wat dit vraagt van leiderschap en samenwerking.

Webinar Corona Cultuurshock

Crisis of transformatie?

We doorleven een collectieve corona cultuurshock. Speciaal voor deze tijd verzorgt corporate antropoloog Jitske Kramer deze online lezing over de impact van de corona maatregelen op de samenleving, organisaties en teams. En wat dit vraagt van leiderschap en samenwerking.

Het ene moment zakt de moed je in de schoenen en het andere moment voel je een zee aan energie om door te zetten. Het lijken grillige emotionele golven die je kunnen overspoelen. Maar in wezen zijn het vier voorspelbare fases die iedereen in een net iets ander tempo doorloopt. Het webinar ‘Corona Cultuurshock’ ordent de chaos waar we in zitten in vier opeenvolgende fases. Met wijsheden van over de hele wereld, zodat leiders en teams weer weten wat hen te doen staat.

Opzet en thema’s webinar

Na een intake kiest Jitske, zoals altijd, de focus die nodig is voor jouw organisatie. Onderwerpen die tijdens dit webinar kunnen worden besproken:

  • De vier fasen van de collectieve corona cultuurshock
  • Hoe mensen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen
  • Belang van het veranderverhaal: crisis of transformatie?
  • Samenwerken in het ondertussen en op afstand
  • Liminaal leiderschap met power én love
  • Besluiten nemen waar het kan: snel en robuust
  • Noodzaak van oude menselijke deugden als twijfel, stilte, bescheidenheid en moed
  • Houvast geven in onzekerheid: ritme, rituelen en comfort
  • Tribale archetypen in crisis, speciaal de chief en de magiër
  • Levenslessen van antropologische reizen van Jitske

Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de andere verhalen van Jitske Kramer.

Er is tijdens het webinar voldoende ruimte om de interactie aan te gaan. Bij toegestuurde vragen vooraf, zal Jitske deze in haar verhaal verwerken.

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, facilitator, veelgevraagd spreker én oprichter en eigenaar van HumanDimensions. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Ze heeft hierover diverse boeken over geschreven: ze is co-auteur van ‘De Corporate Tribe‘ (Managementboek van het jaar 2016) en ‘Building Tribes‘ en ze is daarnaast auteur van ‘Jam Cultures‘, ‘Voodoo‘ en ‘Normaal is anders‘, ‘Deep Democracy – de wijsheid van de minderheid‘, en ‘Wow! Wat een verschil‘.

Webinar ‘Corona Cultuurshock’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Corona Cultuurshock’ van Jitske Kramer? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Corona Cultuurshock

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1175 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt