Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joyce de Ruiter
Bewaar als favoriet

Webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

In haar speciaal ontwikkelde webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’ geeft Joyce de Ruiter jou richting en concrete handvatten voor het ontwikkelen van een ‘agile mindset’.

Webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons privéleven. Deze coronacrisis bijvoorbeeld, zorgt voor ingrijpende veranderingen in ons leven en doet een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid.

Hoe ga jij om met verandering? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien? Kortom: hoe wendbaar ben jij? In haar speciaal ontwikkelde webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’ geeft Joyce jou richting en concrete handvatten voor het ontwikkelen van een ‘agile mindset’.

In het webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’ krijg je richting en concrete handvatten voor het ontwikkelen van een ‘agile mindset’. Je ervaart dat elke verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor kansen en successen. Voor jezelf en voor jouw veranderende organisatie. Ontdek de psychologie van veranderen. Gegarandeerd dat jij jouw (digitale) deur weer geïnspireerd binnenloopt!

Over Joyce de Ruiter

Joyce de Ruiter werd op haar 17e verteld dat zij niet van waarde zou zijn in deze maatschappij, door een arts nota bene. Zij had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen.
En dat bleek én blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.

Doordat Joyce steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest, leeft zij in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Na een carrière in de HR, communicatie, event- en verandermanagement is zij volledig arbeidsongeschikt verklaard. Nu is zij spreker, schrijver en ondernemer. In haar leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal.

Joyce vertelt over hoe ze omgaat met haar continue veranderproces en toch steeds weer kansen weet te vinden om te kunnen blijven werken en participeren. Kortom: hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans, zelfs in deze periode waarin haar bedrijf hard is geraakt door de coronacrisis. Ze deelt haar persoonlijke inzichten en diverse theorieën op het gebied van de psychologie van veranderen.

Het webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’ van Joyce de Ruiter? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar ‘Agile mindset: omgaan met verandering’

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt