Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Middels humoristische foto’s, filmpjes en experimenten leggen Joep van Deudekom en Rob Urgert het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest?

Humor in het corona-tijdperk, ga er maar eens aan staan!

Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het. In hun webcast ‘Hoe word ik succesvoller dan de rest?’, een interactieve eventquiz van 45 minuten, geven ze wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden. Hoe houd je het hoofd boven water?

Er is een winnaar.
Er is inhoud.
Er is humor.
En dat alles wordt gestreamd met hoge beeld – en geluidkwaliteit.

Rob en Joep verzamelden het wetenschappelijke onderzoek over succes en delen via deze webcast hun kennis op interactieve wijze. Ontdek wat de voorwaarden zijn waaronder je succesvol kan worden. Middels humoristische foto’s, filmpjes en experimenten leggen Rob en Joep het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. 

Rob Urgert

Rob Urgert is niet alleen cabaretier, maar ook gepromoveerd wetenschapper. Tevens schrijft hij jarenlang teksten voor Dit Was Het Nieuws en werkte hij achter de schermen mee aan Koefnoen, De Rekenkamer en Vrijdag op Maandag. Samen met Joep van Deudekom heeft hij veel ervaring opgedaan bij het populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren, Het Instituut en Wie denk je wel dat je bent? en De Kwis.

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist voornamelijk bekend als cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde o.a. het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen. Joep schreef diverse boeken (columnbundels, reisverhalen en een viertal jeugdboeken over voetbal).

Naast deze webcast verzorgen Urgert en van Deudekom ook de webcast ‘Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?’. Rob en Joep geven in deze webcast wetenschappelijke tips over de beste beslissingen in deze lastige tijden.

Interesse in de webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest? van Urgert en Van Deudekom?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Webcast Hoe word ik succesvoller dan de rest?

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Humor en inhoud gecombineerd!