Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Walter Vermeer en Erwin Steijlen: ‘Bron van succes’

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Walter Vermeer en Erwin Steijlen ontrafelen in 60 minuten de broncode van succes. Met een prachtig, persoonlijk verhaal als basis maken ze steeds muzikale uitstapjes en zorgen zij voor kippenvel, inspiratie en 100% interactie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Bron van succes

Duo-lezing door Walter Vermeer en Erwin Steijlen
Een unieke, interactieve en muzikale lezing over vertrouwen, communicatie en de waarde van een eigen geluid.

In een lezing van 60 minuten ontrafelen Walter en Erwin de broncode van succes. Dit doen ze op een energieke, muzikale en zeer inspirerende wijze. Met een prachtig, persoonlijk en wonderlijk verhaal als basis maken de mannen steeds muzikale uitstapjes en zorgen zij voor kippenvel, inspiratie en 100% interactie.

Erwin Steijlen laat op een onnavolgbare wijze zien en horen hoe waardevol een eigen geluid is voor een organisatie. Waarom muziek de Holy Grail is in communicatie en elke organisatie een eigen geluid heeft. En vooral, hoe dit in te zetten.
Walter Vermeer neemt je mee op zijn persoonlijke reis naar vertrouwen en leert de zaal ondertussen hoe je op een hoger niveau met elkaar kunt gaan communiceren op weg naar succes.

Achtergrond Walter Vermeer en Erwin Steijlen

Over Erwin Steijlen
Erwin is gitarist, songwriter, composer en DJ die vooral voor de corporate wereld werkt. Zijn muziek is gebruikt door honderden brands en bedrijven overal op de wereld. Hij werkt o.a. met Cirque du Soleil, Fedde leGrand en heeft zelfs shows gedaan met Shakira en Pink! Als gitarist en bandleider tourt hij met de Top2000 Live band in de Nederlandse theaters. Samen met Walter staat hij garant voor succes.

Over Walter Vermeer
Walter Vermeer staat inmiddels 20 jaar op het podium en dat is ook precies de plek waar hij zich helemaal thuis voelt. Binnen deze zakelijke markt is hij succesvol en actief als dagvoorzitter, spreker, presentator en trainer. In de afgelopen 20 jaar heeft Walter meer dan een 1 miljoen mensen toegesproken. Deze ervaring helpt hem bij iedere nieuwe uitdaging op het podium.
Walter: “Bij alles wat ik op het podium doe ga ik uit van de wensen en de input van mijn opdrachtgevers. Wat is de aanleiding van de bijeenkomst? Wat is de beoogde doelstelling van de bijeenkomst? Wie zitten er in de zaal? Wat speelt er binnen het bedrijf? Kortom, allemaal zaken waar ik tijdens mijn voorgesprekken met mijn opdrachtgevers antwoord op hoop te krijgen. Deze informatie en een gedegen voorbereiding zorgen samen altijd voor een geslaagde samenwerking met mijn opdrachtgevers”.

Thema’s/ onderwerpen waar deze lezing bij past: vertrouwen in de toekomst, verandering als de nieuwe constante, eigenaarschap pakken (pro-actief de veranderingen omarmen), AQ adoptief vermogen als de nieuwe key-factor, accepteren dat dit de nieuwe situatie is

Interesse in de duo-lezing: ‘Bron van succes’ van Walter Vermeer en Erwin Steijlen?

Tijdens deze lezing wordt je verbaasd, raak je verwondert, kom je los van de dagelijkse routine en maak je kennis met de oerkracht van muziek. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Walter Vermeer en Erwin Steijlen: ‘Bron van succes’

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker