Victor Mids – Illusionist

Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. Met Neuromagic combineert hij principes zoals illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe wis je iemands geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

U kent Victor misschien wel van zijn eigen programma Mindf*ck bij AVROTROS op NPO 3, waarin Victor Mids zijn illusies aan verschillende BN’ers laat zien. Mindf*ck is een populair-wetenschappelijk goochelprogramma, dat afrekent met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. In het programma krijgen bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies voorgeschoteld. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn.

Victor Mids boeken voor een lezing, optreden of als dagvoorzitter?

Victor is te boeken als energizer, dagafsluiter, workshopleider, dagvoorzitter of met zijn unieke lezing Neuromagic. Door zijn unieke expertise is een workshop, een dagafsluiting of dergelijke van Victor Mids niet alleen uniek en wonderbaarlijk, maar ook een vermakelijke belevenis die zorgt voor dagen aan gespreksstof.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers