Tom Haak Trends & HR
Tom Haak is de oprichter en directeur van het HR Trend Institute. Voor 2014 had Tom senior HR-posities bij Arcadis, Aon, KPMG en Philips. Het HR Trend Instituut detecteert, volgt en stimuleert slim en creatief gebruik van trends op het gebied van mensen en organisaties. Waar mogelijk is het instituut ook een trendsetter. Tom schrijft veel over HR-trends en innovaties, hij inspireert HR-teams om de impact van HR te vergroten en hij spreekt regelmatig op internationale congressen.

Persoonlijke missie
Er aan bijdragen dat mensen in organisaties leuker en effectiever werken.

Ervaring
Tom heeft uitgebreide ervaring in HR Management in multinationale bedrijven. Hij werkte in senior HR-functies bij Fugro, Arcadis, Aon, KPMG en Philips Electronics. Tom heeft veel interesse in innovatief HR, HR-technologie en hoe organisaties kunnen profiteren van trend shifts. Tom Haak heeft in de afgelopen jaren lezingen en workshops over HR Trends uitgevoerd voor organisaties zoals Achmea, AstraZeneca (HR Noord-Amerika), Ampelmann, Booking, Boskalis, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Fugro, JonesDay, Oracle (Zuid-Afrika), Perfetti van Melle, Procter & Gamble (HR Midden- en Oost-Europa), Robeco, Unilever, JDE, Deutsche Telekom en diverse anderen. Hij spreekt ook regelmatig op prominente HR-conferenties en regelmatig is hij voorzitter op internationale conferenties.

Een sessie met Tom
Een typische sessie van Tom Haak varieert tussen 30 minuten – 90 minuten voor lezing, tot een workshop van een halve dag tot langer. Tijdens een interactieve lezing schetst hij de huidige trends op het gebied van mensen en organisaties, en geeft hij veel voorbeelden hoe organisaties en leveranciers van HR-oplossingen inspelen op de trends. De lezingen van Tom zijn inspirerend, interactief en hebben een hoog tempo. Hij kan zowel in het Nederlands als Engels presenteren. Doelgroep: interessant voor algemeen management en voor HR-professionals.

Tom Haak inhuren of boeken voor een lezing?
Tom Haak inhuren of boeken voor lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Prof.dr. Jeff Gaspersz

  Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

   

 • Ruud Veltenaar

  “De wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt.”

   

 • Jef Staes

  Jef Staes is een expert op het vlak van innovatieve organisaties. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties en van het onderwijssysteem. Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland.