Theo Kusters
USP’s bestaan niet meer en verkopen met alleen rationele argumenten is passé. Daar zijn we het met zijn allen wel over eens, maar hoe laat je dan als verkoper of adviseur in een paar minuten zien dat je betrouwbaar en competent bent? En dat je bedrijf de moeite waard is om mee in zee te gaan? Dat zijn vragen waar Theo Kusters een antwoord op geeft in presentaties en workshops.

Pragmatisch en met humor, maar met een duidelijke boodschap en met een eigen visie op effectieve verkoopgesprekken anno nu. Dat is Theo Kusters. In die eerste paar minuten maakt een klant zijn of haar keuze of je verder gaat in het verkoopproces. De rest van de tijd gebruikt hij of zij om die keuze te rechtvaardigen. Recent neurologisch onderzoek met fMRI scans bewijst dat nu ook fysiek.

Persoonlijke missie Theo Kusters: People don’t care how much you know, until they know how much you care. (Roosevelt)

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Rikkert Walbeek

  Rikkert Walbeek (1970) is een salesman pur sang. Hij spreekt op een levendige manier over sales en sales 2.0, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap.

   

 • Feike Cats

  Klantgerichtheidexpert Feike Cats is directeur van ‘Houden van Klanten’ en schrijver van het boek ‘Theorie bestaat niet!’. Het boek gaat over Klantgerichtheid in de praktijk. Uitgangspunt van Cats is dat de Klant zó enthousiast moet zijn dat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen.

   

 • Drs. Victor Bonke

  Victor Bonke is in Nederland één van de zeer weinige specialisten op het gebied van koude acquisitie, oftewel de telefoon pakken en een prospect bellen die je nog helemaal niet kent… Victor Bonke is in staat om dit weerbarstige onderwerp op een humoristische, herkenbare en vooral pragmatische manier over te dragen.

   

 • Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.