Susanne Piët
Susanne Piët is psycholoog, met als specialisaties communicatie en emoties. Susanne Piet schrijft boeken, zij adviseert en zij coacht. Zij helpt personen, groepen en organisaties bij het ontwikkelen van een strategie voor de toekomst. Dat zijn CEO’s of architecten of designers of all of The above. Haar presentaties zijn origineel, creatief, vol kennis en ervaring. Ze inspireert menigeen.

Voor als je wilt weten waar we staan en waar het heen gaat. Wie gaan we worden? Welke fenomenen worden relevant? Susanne huurt u in voor workshops, expertmeetings, voorzitterschap en presentaties.

Domeinen:
– toekomst trends
– motivatie
– omgaan met veranderingen
– visie op ontwikkeling markt en samenleving.

Mogelijke onderwerpen:
– Strategie in Communicatie (bijvoorbeeld voor ondernemers, ondernemers in vereniging, vakverenigingen, belangen-organisaties en dergelijke)
– De emotiemarkt
– Moodmotor, motivatie op de werkvloer
– Moodmanagement in retail
– Platforming en moodmanagement
– Moodmanagement en de duurzame mens
– Kwaliteit en Communicatie, een duurzame relatie
– Creatief denken en doen
– Het ontkaderen van traditioneel denken en ondoelmatige routineusheid.
– De Kick van het Grensverleggen
– De Beste Kick komt van binnen
– De Rol van Emoties bij het nemen van Besluiten (intern of extern, bijvoorbeeld: aankoopbesluiten)

Voor als je wilt weten waar we staan en waar het heen gaat. Wie gaan we worden? Welke fenomenen worden relevant?

Susanne Piët inhuren of boeken voor lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Adjiedj Bakas

  Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker (circa 200 lezingen per jaar) en dagvoorzitter op congressen, strategiesessies en andere gelegenheden. Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Hij spreekt onder meer over trends binnen de economie, technologie, voeding, overheid, zorg, arbeidsmarkt, mobiliteit en onderwijs.

   

 • Peter Heshof

  Wil je een inspirerend verhaal over de veranderende Tijdgeest en wat deze trends betekenen voor klant en merk? Dan ben je bij tijdgeest-watcher en strateeg Peter Heshof aan juiste adres. Zijn heldere inzichten komen uit zijn Tijdgeest onderzoek en opdrachten, zoals voor Unilever, Rabobank, Hema, Facilicom, NCRV en Eneco.

   

 • Christine Boland

  Christine Boland is werkzaam als trendanalist en consultant in consumententrends op een zeer breed gebied. Haar grote kracht is dat zij op heldere wijze maatschappelijke trends en ontwikkelingen analyseert en in kaart brengt. Zij weet die ontwikkelingen te destilleren die voor uw organisatie relevant zijn.

   

 • Hilde Roothart

  Overzichtelijke informatie en overtuigende inspiratie voor creatie en innovatie. Dat is wat Hilde Roothart, trendwatcher en oprichter van Trendslator, te bieden heeft. Ze doet onderzoek naar de stemming in de markt, bij de consument en in de maatschappij en laat zien wat de kansen en mogelijkheden zijn voor de vertaling ervan naar markten en merken.