Stephan Fellinger
Stephan Fellinger is expert op het gebied van vertrouwen verdienen in de veranderende digitale wereld. Stephan was de eerste Online Mediaman van het jaar en vakblad Adformatie nam hem op in hun lijst met 100 onmisbare vakgenoten die het verschil maken. Ook kreeg hij eerder een Coq d’Honneur uitgereikt. Op RTL EditieNL is hij regelmatig te zien als deskundige. Fellinger’s manier van vertellen en de manier waarop hij contact zoek met zijn publiek, voelen als een achtbaan waar je na afloop een tikje duizelig uitstapt, maar direct nog een ritje wil maken.

Stephan Fellinger gaat in op de wat hij noemt “de Plofbelofte” en het verband met het meest schaarse goed in onze veranderende wereld: “Vertrouwen”. Vertrouwen is de zuurstof in elke relatie, tussen mensen, merken en organisaties. En in die veranderende “digitale” wereld wordt door transparantie, de steeds mondigere mens/consument/medewerker, disruptieve concurenten, (social) media, wetgeving, aandeelhouders en wat al niet meer, vertrouwen nog belangrijker. Sterker nog, vertrouwen is meer dan ooit het fundament om snelheid en veranderingen te kunnen realiseren. Organisaties die vertrouwen verdienen, kunnen zich in deze turbulente tijden daadwerkelijk onderscheiden.

Sinds 1995 is Stephan Fellinger werkzaam op het gebied van internet, media en marketing. Naast zijn advieswerk voor De Zaak van Vertrouwen is hij directeur en oprichter van Blogo Media, Nederlands eerste webloguitgeverij opgericht in 2005. Verder is hij bestuursvoorzitter en medeoprichter van Stichting SpinAwards. De belangrijkste vakprijs in Nederland op het gebied van Internet, Creativiteit en Innovatie. Hij was dit jaar jurylid voor de ThuiswinkelAwards, de WorldHackathon Day en de Gouden Struis, de cultuurmarketingprijs. Tot slot is hij lid van Wine Advisory Board van het Franse Wijnhuis/producent Villebois.

Persoonlijke missie Stephan Fellinger: Organisaties helpen vertrouwen te verdienen in het online media tijdperk.

Stephan Fellinger inhuren voor een lezing of dagvoorzitterschap?
Neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field