Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Op zoek naar een spreker voor jullie kerst of nieuwjaarsevent?

HomeSprekers/* Kerst en feestdagen

Het einde van het jaar is weer in zicht. Op deze pagina vind je een overzicht van sprekers en shows die een onuitwisbare indruk zullen achterlaten tijdens jullie feestdagen. Lees ook onze blog bomvol met tips.

20 Sprekers gevonden

De ultieme kerstlezing Bekijken
Bewaar als favoriet
De speld Quiz Bekijken
Bewaar als favoriet
Max van den Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Muzikale mini-cursus Luisteren Bekijken
Bewaar als favoriet
Kick-off 2021 Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet

Maak Kerst, Oud & Nieuw, Nieuwjaarsborrel extra speciaal

“Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!” Misschien moet je er nu nog niet helemaal aan denken en hoop je nog op een mooie nazomer. Toch is het verstandig om nu alvast na te denken over de invulling van jullie kerstevent, aangezien sommige sprekers al meerdere maanden van te voren volgeboekt zijn. Het is namelijk vaak dé kerst op de taart: een indrukwekkende spreker of show tijdens jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Dus zijn jullie op zoek naar een stukje verbinding, inspiratie en lol tijdens de gezamenlijk afsluiting van 2021 of start van 2022? Bekijk dan onze tips voor sprekers voor jullie kerst of nieuwsjaarsevent.