Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Samen met mijn dochter van 14 jaar oud ben ik naar de bijeenkomst geweest in hotel Waalwijk waar Lowie sprak over zijn ervaringen m.b.t. zijn zieke en uiteindelijk overleden dochter Guusje en wat dit met hem en zijn gezin deed. Van begin tot het einde hebben we geboeid geluisterd naar zijn verhaal en de interactie met het publiek. In 1 woord geweldig hoe hij zo'n moeilijk onderwerp voor sommigen zo oprecht en open vertelt. Hij zet je aan het denken en maakt alles bespreekbaar, dit vind ik een kunst! Beide waren we zeer onder de indruk, bedankt!
Nancy

Sprekers Innovatie

HomeSprekers/IT en Innovatie/Innovatie

Op zoek naar nieuwe inzichten en businesskansen? Een spreker of workshopleider op het gebied van innovatie werpt samen met jouw team of organisatie een blik in de toekomst. Vind uit welke innovaties jouw organisatie toekomstbestendig maken.

133 Sprekers gevonden

Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Spinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
Janne Vereijken Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeff Gaspersz Bekijken
Bewaar als favoriet
Rik Spann - spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Foto Kevin Weijers Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie

De letterlijke betekenis van innovatie is vernieuwing. Organisaties die innovatief zijn, zijn altijd bezig met iets nieuws. Dit hoeft lang niet altijd op het gebied van nieuwe technologie te zijn. Je kunt bij innovatie bijvoorbeeld ook denken aan sociale innovatie, design thinking, business model innovation of disruptieve innovatie. Een innovatie die voor veel bedrijfstakken belangrijke gevolgen gaat hebben, is robotisering. In de zorg kunnen robots operaties preciezer uitvoeren en bovendien verplegers zwaar werk uit handen nemen. Ook op het gebied van artificial intelligence, blockchain, biohacking en in de genetica en fotonica worden belangrijke innovaties verwacht. Een lezing over innovatie levert nieuwe inzichten en businesskansen, met name op gebieden die voor velen nog onbekend zijn. Het geeft ook boeiende gespreksonderwerpen en stof tot discussie. Het zet je bovendien aan het denken hoe je innovatie in jouw organisatie kan toepassen. Vind je het lastig om te bepalen welke innovatiespreker het beste bij jouw organisatie of event past? Neem dan contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.