Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ronald Bos
Bewaar als favoriet

Ronald Bos

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ronald is een levendige en muzikale spreker. Hij deelt praktische en vernieuwende inzichten, die je kan toepassen op je eigen veranderplannen. Vooral zijn combinatie van eigen ervaringen op de werkvloer en (vaak) livemuziek maakt hem uniek. Dat maakt zijn optreden tot een indrukwekkende gebeurtenis.

Ronald Bos

Veel verander- en ontwikkelingsinitiatieven blijven vaak steken, zowel op organisatorisch als individueel niveau. Maar waarom gebeurt dit? Waarom gaan we door op dezelfde weg, zelfs als we weten dat het niet werkt? In de muzikale voordracht of teamsessie van Ronald Bos wordt een andere kijk op verandering geboden: het perspectief van de muzikant.

Heb je je ooit afgevraagd waarom de muziekwereld voortdurend evolueert en nieuwe stijlen blijven ontstaan? Hoe de muzikanten erin slagen  om effectief om te gaan met verandering, waardoor de muziek blijft ontwikkelen? Het antwoord ligt in hun benadering: ze opereren vanuit het idee van “jammen” in plaats van starre projectplannen en voorgekauwde uitkomsten.

In de unieke en levendige presentatie of teamsessie van Ronald benadert hij jouw eigen verander- en ontwikkelingsuitdagingen alsof jij of jouw organisatie deel uitmaakt van een band of orkest. Op welke manier gaan we dan met elkaar om? Hoe kunnen we echt naar elkaar luisteren?

De uitkomst van deze presentatie of teamsessie is een praktische leidraad om verander- en ontwikkelingsinitiatieven op een nieuwe manier aan te pakken. Het biedt je een alternatieve benadering wanneer je te maken hebt met (of voorbereidt op) veranderingen of ontwikkelingsuitdagingen.

Onderwerpen waar Ronald Bos over spreekt

  • Veranderen
  • Organisatie-ontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijk leiderschap
  • Creativiteit
  • Muziek & Componeren
  • Innovatie & Trends

Achtergrond van Ronald Bos

Na zijn rechtenstudie bij de Universiteit van Leiden heeft Ronald gewerkt binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven. Zowel als manager en adviseur, als trainer en coach. Vanaf 2000 is hij zelfstandig veranderaar, interim-manager, coach en trainer. Dit combineert hij regelmatig met zijn passie voor muziek en componeren. Vanuit dit perspectief is hij jaren geleden als spreker presentaties gaan geven over ontwikkelopgaven en muziek. Vanuit zijn onvrede met de gehanteerde methodieken om zowel binnen organisaties als persoonlijke veranderingen te realiseren.

Als muzikant kwam het planmatige en semigestructureerde karakter van deze opgaven niet overeen met zijn ervaringen als muzikant op dit terrein. Binnen de muziek werd losser met ontwikkelopgaven omgegaan wat doorgaans wel tot effectieve resultaten leidde. Dit gegeven is híj gaan vervlechten binnen zijn presentaties. Dit om organisaties en medewerkers een nieuw inzicht in veranderen en ontwikkelen te geven.

Auteur
Ronald Bos is auteur van het boek ‘Naakt Leiderschap: Ontmasker Jezelf. Dit boek neemt je mee op een reis door de diepgaande, soms tragikomische verhalen van mensen die vastzitten in de greep van hun verleden en de professionele maskers die ze dragen om te overleven.

Ronald Bos inhuren als spreker?

Wil je beter overkomen als je voor groepen staat? Voel je dat je soms de aandacht verliest van je toehoorders? Of dat je boodschap lastig overkomt? Misschien wil je beter zicht krijgen op de rol van trainer, facilitator, workshopleider, enz. Dan is deze lezing “Hoe sta ik voor de groep?” een oplossing. Ronald Bos is een veelgevraagd expert, (management en sales) coach op dit gebied.

Op grond op zijn jarenlange ervaring als trainer, docent en manager geeft hij op energieke en professionele wijze lezingen en workshops over dit onderwerp. Op verzoek gebruikt hij hiervoor muziek als metafoor. Op interactieve wijze verkrijg je daardoor inzichten en gereedschappen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Geïnteresseerd in Ronald als spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Ronald Bos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid