Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ron Immink
Bewaar als favoriet

Ron Immink

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Ron Immink is een ondernemer, best selling, author, spreker en boek- en entreprenerd met een zeer uitgebreide ervaring. Ron helpt CEO’s en management teams om bedrijfsmodellen te ontwikkelen voor de wereld van morgen. Met speciale aandacht voor schaalbaarheid, technologie en klimaat verandering. Hij brengt gegarandeerd een uniek perspectief en andere invals-hoeken.

Tibor.nl

"Ron is een change-agent. Hij brengt verandering. Hij creëert doorbraken. Dat doet hij zowel in de businessmodellen als in de manier van denken bij de mensen waar hij mee werkt. Voor onze zakelijke retreats boeken wij de beste consultants en sprekers en Ron is elke keer onze eerste keus. De deelnemers geven keer op keer aan hoe één opmerking van Ron, hun een oplossing gaf die ze daarvoor niet konden zien. Tenslotte is Ron een verbinder. Hij heeft een gigantisch netwerk dat hij graag deelt als hij een win-win ziet Tibor Olger, Tibor.nl, Amsterdam, 2018-2019"

Ron Immink

Ron Immink is een Nederlands-Ierse ondernemer/CEO met uitgebreide ervaring op het gebied van innovatie, strategie, bedrijfsmodellen en intrapreneurship. Immink inspireert je niet alleen, hij zal je als bedrijf ook van de juiste hulpmiddelen voorzien om je op het onvermijdelijke voor te bereiden.

Hierbij werkt Ron direct met CEO’s en management teams om bedrijfsmodellen te ontwikkelen voor de wereld van morgen. Met speciale aandacht voor schaalbaarheid, technologie en klimaatverandering brengt hij gegarandeerd een uniek perspectief en nieuwe invalshoeken.

Onderwerpen

  • Intrapreneurship
  • Strategie
  • Ondernemerschap
  • Toekomst
  • Klimaat
  • Leiderschap

Achtergrond Ron Immink

Als Nederlands-Ierse ondernemer/CEO met uitgebreide internationale ervaring, onderscheid Ron Immink zich als spreker ten opzichte van anderen. In Ierland is hij een van de founding partners van StrategyCrowd. Strategy Crowd helpt en adviseert met opschalen en doorgroeien. Ook is Ron is directeur en grootaandeelhouder van DriveforGrowth Limited, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ondernemings ontwikkelingplatformen. Ron is tevens een van de associates van de Content Providers, met als specialiteit de ontwikkelingen van strategische storytelling, de bewijsvoering van de noodzaak van verhalen en de duiding van content trends en innovaties.

Immink is ondernemer in residentie voor Sustainable Nation, waar hij de nationale leider is voor Climatelaunchpad, de grootste ideeën wedstrijd voor groene bedrijven ter wereld. Tevens is hij een adviseur van de Climate-KIC-accelerator in Dublin. Zijn volgende project is de ontwikkeling van een intrapreneurship-accelerator op institutioneel niveau, gericht op innovatie en nieuwe businessmodellen voor MKB’s en multinationals op het gebied van klimaatverandering.

Ron Immink heeft gewerkt met universiteiten zoals; Teeside University, Arizona State University, Dublin City University, Trinity College en University College Dublin. Organisaties zoals de IPA, CIMA, British Irish Chamber of Commerce, zakelijke klanten zoals ICM, KPMG, Deloitte, AIG, Ulster Bank en RBS. Instanties zoals Enterprise Ireland, OECD, ILO en EBRD en heeft met met honderden bedrijven gewerkt in zijn carrière. Dat geeft hem een uniek spectrum van perspectieven op innovatie en bedrijfsontwikkeling in zeer complexe omgevingen.

Interesse in een presentatie van Ron Immink of voor Ron Immink als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

KPMG

"I have been using Ron Immink as moderator/facilitator and influencer for all my KPMG events and initiatives. Ron is a critical part of our operations and provides vital insights into our target market and our business which allows us to become more dynamic and competitive in the marketplace Ron is excellent at facilitating any conversation across a broad spectrum of sectors and service areas, he can connect up a group to create an open conversation platform which has significantly positives effects. Ron is not only professional but he is approachable and personable which has had a tremendous impact on what we are trying to achieve. Ron has phenomenal depth and breadth of knowledge in all his fields of expertise but is also willing to learn and listen to others which he then implements going forward, this is an invaluable ability. Ron has been an integral part of the KPMG journey most especially in the SME, Entrepreneur, Emerging Business space. Ron has exceeded our expectations on what we had hoped to achieve and I highly recommend him. Alison Cotter, KPMG, Dublin 2018-2019"

Beschikbaarheid en informatie

Ron Immink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid