Robert Flierman

Robert Flierman
In welke mate heeft Robert Fliermans werk bijgedragen aan het worden wie hij is?, is de centrale vraag van Roberts lezingen. Een vraag die zich steeds meer opdrong in de 25 jaar dat Robert werkzaam was in het bedrijfsleven. Een persoonlijk verhaal dat vaak wordt omschreven als herkenbaar, confronterend en inspirerend. En tegelijkertijd is het een hartstochtelijk pleidooi voor meer eigenheid in dat waar wij als mensen de meeste tijd aan kwijt zijn; het werk. Aan de hand van de door zijn ontwikkelde Slinger van Eigenheid wordt inzichtelijk gemaakt wat het werk vraagt en wat leidinggevenden medewerkers kunnen geven.

De lezing doet ook een beroep op het gezonde verstand, dat wat iedereen ten diepste begrijpt. Dat werkplezier en dus productiviteit worden verhoogd indien organisaties, leidinggevenden aandacht besteden aan de wie, aan de bezitter van de vaardigheden en competenties. Het resultaat van de lezing is dat velen zich geïnspireerd voelen en ontdekken dat kwetsbaarheid geen zwakte maar een kracht is. Velen raken geïnspireerd om anders over het werk te gaan nadenken, niet wat het vraagt maar wat het geeft. Managers gaan inzien dat het potentieel van hun medewerkers verder gaat dan opleiding en ervaring. Robert Flierman heeft bewust gekozen om de vorm en inhoud van de lezingen relativerend en geestig te laten zijn. Een lichtheid die de boodschap, de inzichten en de richting eerder versterken dan afzwakken.

Het is Robert Fliermans persoonlijke missie om in organisaties de aandacht meer te vestigen op wat elk mens van nature meebrengt. Managen is dan niet het ontdekken van onvolkomenheden, het geven van zesjes, het betrappen maar een dagelijkse zoektocht wat een medewerker als mens meebrengt. Hoe dit kan worden ingezet voor de afdeling, voor de organisatie en niet in de laatste plaats voor de persoon in kwestie.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field