Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Raymon Geurts
Bewaar als favoriet

Raymon Geurts

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Raymon Geurts vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties en brengt complexe vraagstukken tot essenties terug. Anders organiseren vanuit kracht en kwetsbaarheid en samen betekenisvolle resultaten boeken. Alleen dan kan je de beste versie van jezelf ontwikkelen.

SWZ

"Binnen SWZ zijn we een proces gestart dat moet leiden tot meer merkbaar mensgerichte zorg. Hiervoor hebben wij een kick-off georganiseerd. Aan deze kick-off is een zorgvuldige voorbereiding voorafgegaan. Raymon Geurts heeft hierbij ondersteund en heeft dit proces begeleid. Hij heeft veel ervaring met het thema en is zeer goed in staat geweest om ons te inspireren en te enthousiasmeren met een duidelijke visie op Anders Organiseren en zelforganisatie. Zijn uitgangspunt is dat onze betrokken medewerkers zichzelf eigenaar voelen van deze transitie en bijeenkomst. Hij neemt niet over, maar ondersteunt waar nodig en is daarbij kritisch. Hij motiveert je om uit je comfortzone te stappen en “de beste versie van jezelf” neer te zetten. Met hem in de buurt word je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Jody Cath, Raad van Bestuur SWZ"

Raymon Geurts

Raymon Geurts heeft jarenlange ervaring in het organiseren vanuit het geluk voor klanten, medewerkers en financiers. Zijn inzicht in het zelforganiserende vermogen van mensen en organisaties werkt aanstekelijk. Hij kan complexe vraagstukken tot essenties terugbrengen. Zijn visie: Anders organiseren vanuit kracht en kwetsbaarheid en samen betekenisvolle resultaten boeken. Alleen dan kan je de beste versie van jezelf ontwikkelen.

Raymon vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties. Hij laat voorbeelden zien en koppelt dit aan een doorleefde methode om organisaties van A naar B, volgens de principes van B te bewegen. In zijn verhaal legt hij verbanden met ons persoonlijk leven waar alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan. Hij schudt wakker en roept op tot anders organiseren!

Onderwerpen lezingen Raymon Geurts

  • Zelfsturing
  • Zelforganisatie
  • Eigenaarschap
  • Leiderschap
  • Organisatie ontwikkeling
  • Sociaal ondernemen
  • Nieuw organiseren
  • Anders organiseren
  • Betekeniseconomie

Over Raymon Geurts
Raymon Geurts is een mensen-mens en haalt zijn inspiratie uit zijn gezonde boerenverstand en het bouwen met ‘gewone’ mensen, die tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vooraf denken. Iedere keer weer ziet hij daar een mooie uitdaging in om samen met hen de wereld een beetje mooier te maken.

Hij is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid. Sinds 2004 is hij bezig met anders organiseren vanuit het zelforganiserende vermogen van mensen in organisaties. In 2006 richtte hij hier Berckeley Square voor op. In 2011 werd hij door de markt verkozen als nieuwe leider en is in het boek ‘Nieuwe Leiders Gevonden’ geportretteerd. In 2015 was Raymon Happy co-founder van Happy Companies om betekenis in organisaties weer centraal te stellen.

Zijn drive is om gelukkige organisaties te bouwen die klanten en medewerkers in staat stellen om te groeien. Een organisatie is voor hem een levend ecosysteem met belangwekkende verhalen uit het verleden, heden en toekomst.

Interesse in een lezing of workshop van Raymond Geurts of heb je een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

B2B Marketeer

"Raymon is in staat om een op-maat verhaal te maken met de juiste input, dankzij zijn vele ervaring. Hij is betrokken en geeft inspirerende tips. Ook is hij goed in staat om te improviseren, in ons geval met de dagvoorzitter en de andere spreker, wat een mooie dynamiek gaf. Jitske Riemersma"

’s Heerenloo Zorggroep

"Raymon heeft voor onze top 40 (RvB en directie) gesproken op een tweedaagse managementdag. Zijn doorleefde visie en kennis van organiseren vanuit de bedoeling is verhelderend en inspirerend. In de interactie met de groep vielen veel dingen op zijn plaats en konden deelnemers hun eigen beelden toetsen over de wijze waarop wij onze organisatie hebben ingericht en zouden moeten inrichten. Jan Fidder, voorzitter Raad van Bestuur (CEO)"

Beschikbaarheid en informatie

Raymon Geurts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid