Raymon Geurts – Bouwen aan Happy companies
Anders organiseren vanuit kracht en kwetsbaarheid en samen betekenisvolle resultaten boeken. Alleen dan kan je de beste versie van jezelf ontwikkelen. Raymon Geurts heeft jarenlange ervaring in het organiseren vanuit het geluk voor klanten, medewerkers en financiers. Zijn inzicht in het zelforganiserende vermogen van mensen en organisaties werkt aanstekelijk. Hij kan complexe vraagstukken tot essenties terugbrengen.

Raymon vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties. Hij laat voorbeelden zien en koppelt dit aan een doorleefde methode om organisaties van A naar B, volgens de principes van B te bewegen. In zijn verhaal legt hij verbanden met ons persoonlijk leven waar alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan. Hij schudt wakker en roept op tot anders organiseren!

Onderwerpen waar zijn lezingen over gaan zijn:
– Zelfsturing
– Zelforganisatie
– Eigenaarschap
– Leiderschap
– Organisatie ontwikkeling
– Sociaal ondernemen
– Nieuw organiseren
– Anders organiseren
– Betekeniseconomie

Over Raymon Geurts
Raymon Geurts is een mensen-mens en haalt zijn inspiratie uit zijn gezonde boerenverstand en het bouwen met ‘gewone’ mensen, die tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vooraf denken. Iedere keer weer ziet hij daar een mooie uitdaging in om samen met hen de wereld een beetje mooier te maken.

Hij is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid. Sinds 2004 is hij bezig met anders organiseren vanuit het zelforganiserende vermogen van mensen in organisaties. In 2006 richtte hij hier Berckeley Square voor op. In 2011 werd hij door de markt verkozen als nieuwe leider en is in het boek ‘Nieuwe Leiders Gevonden’ geportretteerd. In 2015 was Raymon Happy co-founder van Happy Companies om betekenis in organisaties weer centraal te stellen.

Zijn drive is om gelukkige organisaties te bouwen die klanten en medewerkers in staat stellen om te groeien. Een organisatie is voor hem een levend ecosysteem met belangwekkende verhalen uit het verleden, heden en toekomst.

Interesse in een lezing of workshop van Raymond Geurts of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Raymon Geurts SKU UPC Model

Binnen SWZ zijn we een proces gestart dat moet leidentot meer merkbaar mensgerichte zorg. Hiervoor hebben wij een kick-off georganiseerd. Aan deze k

Oct 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SWZ 

Binnen SWZ zijn we een proces gestart dat moet leiden
tot meer merkbaar mensgerichte zorg. Hiervoor hebben wij een kick-off georganiseerd. Aan deze kick-off is een zorgvuldige voorbereiding voorafgegaan. Raymon Geurts heeft hierbij ondersteund en heeft dit proces begeleid.
Hij heeft veel ervaring met het thema en is zeer goed in staat geweest om ons te inspireren en te
enthousiasmeren met een duidelijke visie op Anders Organiseren en zelforganisatie.
Zijn uitgangspunt is dat onze betrokken medewerkers zichzelf eigenaar voelen van deze transitie en
bijeenkomst. Hij neemt niet over, maar ondersteunt waar nodig en is daarbij kritisch. Hij motiveert je
om uit je comfortzone te stappen en “de beste versie van jezelf” neer te zetten. Met hem in de buurt
word je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen.

Jody Cath, Raad van Bestuur SWZ


Raymon is in staat om een op-maat verhaal te maken met de juiste input, dankzij zijn vele ervaring. Hij is betrokken en geeft inspirerende tips. Ook i

Oct 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: B2B Marketeer 

Raymon is in staat om een op-maat verhaal te maken met de juiste input, dankzij zijn vele ervaring. Hij is betrokken en geeft inspirerende tips. Ook is hij goed in staat om te improviseren, in ons geval met de dagvoorzitter en de andere spreker, wat een mooie dynamiek gaf.

Jitske Riemersma


Raymon heeft voor onze top 40 (RvB en directie) gesproken op een tweedaagsemanagementdag. Zijn doorleefde visie en kennis van organiseren vanuit de

Oct 09, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ’s Heerenloo Zorggroep 

Raymon heeft voor onze top 40 (RvB en directie) gesproken op een tweedaagse
managementdag. Zijn doorleefde visie en kennis van organiseren vanuit de bedoeling is
verhelderend en inspirerend. In de interactie met de groep vielen veel dingen op zijn plaats
en konden deelnemers hun eigen beelden toetsen over de wijze waarop wij onze organisatie
hebben ingericht en zouden moeten inrichten.

Jan Fidder, voorzitter Raad van Bestuur (CEO)


5.0 5.0 3 3 Binnen SWZ zijn we een proces gestart dat moet leidentot meer merkbaar mensgerichte zorg. Hiervoor hebben wij een kick-off georganiseerd. Aan deze kick-off is een zorgvuldige voo Raymon Geurts

Gerelateerde sprekers

 • Alexander Berkhoff

  Nieuw leiderschap, zelforganisatie, zelfsturing en slimmer (samen)werken op basis van gedeelde waarden? Als ervaringsdeskundige kan Alexander als geen ander smeuïg vertellen over de do’s en don’ts en dilemma’s waar je als leider of medewerker voor komt te staan. En hij geeft natuurlijk praktische handvatten.

   

 • Drs. Jitske Kramer

  Jitske Kramer heeft zich als ‘corporate anthropologist’ gespecialiseerd op het gebied van diversiteit, inclusie en verandering. Het bevorderen van diversiteit gaat over aantallen en percentages. Het bevorderen van inclusie gaat over gedrag en werkcultuur. Beiden gaan niet vanzelf. Jitske begeleidt leiders, teams en organisaties hierin. En spreekt hierover.

   

 • Ben Kuiken

  Kuiken schreef diverse managementboeken, waaronder De laatste manager, Fuck de regels en De PRET-factor (2014). Tijdens een prikkelende en soms confronterende lezing schudt Ben Kuiken zijn publiek klaarwakker en laat zien dat PRET onmisbaar is. Zonder bevlogen mensen zullen organisaties in deze eenentwintigste eeuw niet kunnen overleven.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.