Priscilla van Lierop
Priscilla van Lierop is trainer, consultant en inspirator voor het bedrijfsleven en non-profit organisaties op het gebied van communicatie, bezieling en authentiek leiderschap. Haar eigenwijze, out-of-the-box lezingen, trainingen en teambuildingprogramma’s kenmerken zich door haar drive om elke deelnemer te inspireren tot het vinden en effectief inzetten van ieders talent en persoonlijke leiderschapskwaliteiten.

Een van haar meest bijzondere en spraakmakende programma’s is ‘Hoe help je jezelf jouw crisis door?’. Vervat in een lezing, workshop of meerdaagse training en voortvloeiend niet alleen uit haar brede kennis en ervaring op het gebied van trainen, maar vooral ook uit de crises die zij persoonlijk meemaakt, zoals de ernstige ziekte van haar partner en de financiële uitdagingen van het ondernemerschap in de huidige tijd van recessie. Op welke wijze zij overeind blijft, welke competenties zij inzet om welke crisis dan ook het hoofd te bieden en zelfs volop van het leven te genieten deelt zij graag tijdens interactieve lezingen en bijeenkomsten in grote en kleine kring, waarbij zij graag gebruik maakt van o.a. filmfragmenten, muziek, oefeningen.

Priscilla van Lierop is mede-oprichter en directeur van het Interspiritueel Seminarie, waar zij tevens regelmatig de rol van dagvoorzitter en docent vervult. Daarnaast is zij directeur van SilConsultancy (Specialist in Leiderschap), Vogelvrij (gespecialiseerd in bedrijfstrajecten op het gebied van agressiebeheersing, communicatievraagstukken en coachend leidinggeven) en Stichting Vogelvrij (actief op het gebied van hulpverlening bij pesten en trauma ten gevolge van pesten). Naast rijkserkend docente weerbaarheid, maatschappelijk werkster en Internationaal NLP Trainer is zij geschoold en getraind in het gebruik en de toepassing van het Double Healix Model, het Enneagram, Voice Dialogue en het Linden Boundary Model (facilitator).

Priscilla van Lierop is mede-auteur van onlangs verschenen boek ‘Visie op Pesten’, de boeken ‘Platgetrapt’ (over het trauma als gevolg van pesten) en ‘Wij weten het niet meer – en de kracht daarvan’, en auteur van ‘Mieren in je buik’ (een verhalenboek voor kinderen over weerbaarheid, ik-besef en zelfvertrouwen) en het bijbehorende handboek voor ouders en begeleiders. Haar persoonlijke interesse gaat uit naar (inter)spiritualiteit en mystiek. Ook heeft zij de zwarte band Karate op haar naam staan.

Het karakter van Priscilla van Lierop laat zich kenmerken door een oprechte belangstelling voor de ander, het kunnen kijken zonder oordeel, beschikbaar willen zijn en het beste in mensen naar boven kunnen halen. Humor, een Bourgondische levensstijl, spiritualiteit en aardsheid zijn ook beschrijvingen die op haar van toepassing zijn. Alsook dat zij een pionier in hart en nieren is; zij bewandelt graag wegen waar nog weinigen gingen en gaat graag de uitdaging tot een diepgaand gesprek aan dat buiten de geijkte paden treedt. Tevens is zij een zeer getalenteerd hobbykok.

Lijfspreuk: one meaning of life is finding your gift. The purpose then is to share it with others.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field