Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Philip Hess
Bewaar als favoriet

Philip Hess

Philip Hess, medeoprichter van senz° umbrellas, de uitvinders van de stormparaplu, is een enthousiaste inspiratiebron voor ondernemers. Niet alleen de successen komen aan bod, maar vooral ook de leermomenten. Met veel levendige voorbeelden, filmpjes en humor neemt hij u mee in zijn jongensboek.

Coolprofs

"Philip deed de keynote bij ons klanten evenement "COOLUp" in april 2016. Een geweldig inspirerend verhaal, vol humor en ook nog met een serieuze ondertoon. Deelnemers waardeerden hem met een 9,5 Welverdiend!"

Philip Hess

Philip Hess (1980) is één van de oprichters van senz° umbrellas, het bedrijf dat wereldwijd bekend is door hun innovatie van de stormparaplu. Samen met zijn compagnons is Philip rechtstreeks vanuit de schoolbanken senz° gestart. Inmiddels exporteert senz° naar ruim 50 landen ter wereld en heeft senz° meer dan 25 mensen in dienst.

Philip Hess is een enthousiaste inspiratiebron voor ondernemers. Of de zaal nou vol zit met startende ondernemers, ervaren ondernemers of mensen die graag ondernemend willen zijn, je pakt gegarandeerd drie nuttige dingen op waarmee je morgen aan de slag kunt. Op aanstekelijke en wijze vertelt Philip over zijn avonturen. Niet alleen de succesverhalen van enorme groei komen aan bod, maar ook de leermomenten van dingen die niet goed zijn gegaan. Hierbij heb je als luisteraar het gevoel dat je aan een kampvuur zit, waarbij Philip je met veel levendige voorbeelden, filmpjes en humor meeneemt in zijn jongensboekverhaal.

Door zijn diverse achtergrond (Industrieel Ontwerpen – TU Delft en Bedrijfskunde – Erasmus Universiteit) is Philip Hess in staat de werelden van design en commercie samen te brengen. Voeg daar een flinke dosis bewustzijn en coaching skills aan toe en je weet zeker dat je na Philip’s verhaal vol inspiratie met een grote glimlach weer naar huis gaat.

Philip Hess boeken als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gazelles International

"Behoefte aan inspiratie en concrete tips? Vraag Philip dan om te vertellen over de stormachtige ontwikkelingen van Senz en zijn ervaringen om dit iedere dag weer in betere banen te leiden. Een groep van 25 groei-ondernemers was laaiend enthousiast!"

Nijmegen Career Event

"Philip Hess was de openingsspreker op het Nijmegen Career Event, het carriere evenement voor economie en bedrijfskundestudenten in Nijmegen. Philip gaf een presentatie over het ontstaan van Senz Umbrella's. Door zijn enthousiaste manier van vertellen, leuke toepasselijke filmpjes en sterke verhaal zijn de deelnemers van het Nijmegen Career Event enthousiast aan hun dag begonnen!"

Erasmus University Rotterdam School of Management

"Philip is an inspirational (guest) lecturer for entrepreneurship, innovation and marketing/branding classes. He is able to align himself with the students (being very accessible and open to questions) while simultaneously teaching them the lessons he has learned in starting up his business. He has plenty of interesting and relevant learning experiences to share, involving himself as an entrepreneur, the entrepreneurial team at Senz, the Senz firms itself and the incumbent competitors."

Space Works

"Invite Philip over when you look for a passionate entrepreneur with excellent presentation skills. Philip and I worked together for New Venture’s annual award ceremony in June 2014. As a leading host of the day, he professionally created an inspiring atmosphere for about 500 attendees. His sincere story and witty jokes were a huge contribution to the succes of this day."

Beschikbaarheid en informatie

Philip Hess

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt