cyriel kortleven - vergroot je mindset
Bewaar als favoriet

Inspiratie-reeks Vergroot je verandermindset

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ben jij je door de corona-crisis extra bewust geworden van het belang van wendbare en veerkrachtige medewerkers? Kunnen jouw collega’s wel een boost gebruiken in hun motivatie? Cyriel Kortleven helpt je met de inspiratiereeks ‘Vergroot je verandermindset’.

Inspiratie-reeks Vergroot je verandermindset

Inspireer je medewerkers in 33 minuten: kort, krachtig en engagerend

Ben jij je door de corona-crisis extra bewust geworden van het belang van wendbare en veerkrachtige medewerkers? Kunnen jouw collega’s wel een boost gebruiken in hun motivatie? En wil jij je medewerkers kracht geven met simpele en pragmatische tools? Internationaal spreker Cyriel Kortleven gaat je helpen met zijn online programma ‘Vergroot je verandermindset’. Over een periode van 5 weken volg je 5 online sessies op een vast tijdstip. Zo kan iedereen zich er op stellen en mist niemand een sessie!

Werk 5 weken stapsgewijs aan de verandermindset

Het onderwerp van elke sessie kies je van te voren uit het menu van 12 onderwerpen. Zo maak je met 5 thema’s je eigen op maat gemaakte programma, gebaseerd op de behoeften van jouw organisatie!

Opbouw per sessie van 33 minuten:

  • Inspirerende speech van een top-level internationaal spreker
  • Discussie in kleine subgroepen
  • Plenair delen van inzichten.

We starten met een talk van 11-minuten over dit onderwerp. Daarna worden de deelnemers in groepjes verdeeld van 3 of 4 mensen. In aparte virtuele kamers discussiëren deze groepen over een uitdagende vraag over het onderwerp. Het laatste gedeelte van de sessie komen we weer allemaal bij elkaar. We delen de inzichten en er is ruimte voor vraag & antwoord.

Het inspiratie-menu ‘Vergroot je verandermindset’

1. Een veranderende wereld.
Veel mensen kennen de term VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Complex and Ambiguous). Maar hoe gaan we van reactief naar proactief, van juiste vaardigheden naar juiste mindset en van het oplossen van problemen naar het verkennen van mogelijkheden?

2. Ladders & Bananen
Hoe vergroot je je bewustzijn over inefficiënte procedures en systemen in je leven en organisatie? En hoe kom je er van af?

3. Kill the Idea-Killers
Het komt je waarschijnlijk bekend voor: veel ideeën worden in de kiem gesmoord met opmerkingen zoals ‘Ja maar,…..’ ‘Geen budget’ of ‘Dat hebben we al eens geprobeerd’. Leer een eenvoudige techniek die er voor zorgt dat mensen hun oordeel even uitstellen -zelfs als er weerstand is tegen verandering.

4. Verandering van perspectief
Verkend de wereld vanuit verschillende perspectieven. Je kan problemen ombuigen in kansen als je het aandurft om de situatie vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Leer hier hoe.

5. Experimenteren & Rakelingen
Geef de ondernemende mindset van je mensen een boost door het stimuleren van kleine experimenten. Ontdek ook wat een Rakeling is en hoe dit nieuwe concept en deze nieuwe taal je kan helpen in voorzichtigheidsreductie.

6. Gluren bij de Buren
Wat kan jouw organisatie leren van andere industrieën? En zelfs van op het oog totaal irrelevante bronnen? Leer gemakkelijke manieren om inspiratie te vinden buiten je organisatie en hoe je dit toepast op je eigen uitdagingen.

7. Minder is Mooi
Drie simpele principes die je laten zien hoe ‘Minder’ kan leiden tot juist Meer succes. Start met Stoppen. Laat los. Vereenvoudig.

8. Het maken van keuzes
We worden iedere dag geconfronteerd met duizend te maken beslissingen. Hoe kun je beter worden in de kunst van het kiezen?

9. Het verkopen van een idee
Gebaseerd op het boek ‘Made to Stick’, gaan we enkele methodes verkennen die er voor zorgen dat jouw boodschap en idee er uit springt bij de ontvanger. Zo vergroot je de kans dat je echt iets veranderd in de wereld.

10. 6 creatieve vaardigheden
Ontdek 6 vaardigheden die jouw creativiteit een boost geven. Uitstellen van oordeel. Verken de wereld. Gebruik je verbeeldingskracht. Associeer. Stop niet na je eerste idee. Doe het nu.

11. De kunst van vragenstellen
Wat maakt het stellen van de juiste vraag zo belangrijk? Een oplossingsgerichte vraag brengt je direct dichtbij een oplossing! We verkennen een paar methodes om het juiste extractie-niveau te bepalen en je vragen goed te ontwerpen.

12. Menu van de Chef
Tijdens onze voorbereiding van de sessie duiken we uiteraard in de specifieke uitdagingen van jouw bedrijf. Ik gebruik bovenstaande technieken om een speciaal op jullie situatie afgestemde sessie te ontwerpen en serveer die met passie.

Over Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven helpt je met het bereiken van de strategische doelstellingen van je organisatie. Thema’s waar je hem voor kunt inzetten zijn het engageren van medewerkers in een verandertraject; het prikkelen van de ondernemende vermogen van mensen; het reduceren van risico-aversie en het boosten van de innovatiekracht van de medewerkers en leidinggevenden. Cyriel’s spreekstijl is zeer engagerend met veel interactie en humor. Hij brengt een simpele, pragmatische boodschap en geeft zijn publiek een nieuwe taal en tools om flexibeler met verandering om te gaan.

Cyriel heeft reeds met klanten gewerkt zoals Bayer, Ikea, NASA, Nike, Unilever om hun grotere events en conferenties een succes te maken – en dit al in meer dan 33 landen op 5 verschillende continenten. Cyriel is daarnaast auteur van 5 boeken waarvan zijn laatste boek ‘the Change Mindset’ wereldwijd veel lof krijgt. Cyriel is de eerste Belgische Certified Professional Speakers (CSP) en is een van de 35 mensen op deze aardbol die zich Global Speaking Fellow mag noemen – een award voor ervaren sprekers die over heel de wereld spreken. Zijn laatste bookazine (boek met de layout van een magazine) krijgt lovende kritieken.

Online programma ‘Vergroot je verandermindset’ boeken

Heb je interesse in het Online programma ‘Vergroot je verandermindset’ van Cyriel Kortleven? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Inspiratie-reeks Vergroot je verandermindset

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid