Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Danny Mekić
Bewaar als favoriet

Online programma Sterker uit de crisis

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Tijdens zijn online programma ‘Sterker uit de crisis’ helpt Danny jouw collega’s, klanten of partners voor te bereiden op de toekomst door eerst de toekomstscenario’s te schetsen die relevant zijn voor hun branche, beroep of organisatie.

Online programma Sterker uit de crisis

Ga samen met topondernemer en innovatie-expert Danny Mekić aan de slag en werk gezamenlijk aan scenario’s en concrete plannen voor de toekomst. Tijdens zijn online programma ‘Sterker uit de crisis’ helpt Danny jouw collega’s, klanten of partners voor te bereiden op de toekomst door eerst de toekomstscenario’s te schetsen die relevant zijn voor hun branche, beroep of organisatie.

Vervolgens laat hij je zien hoe je je daarop kunt voorbereiden en ook hoe je – óók in crisistijd – winstgevend kunt werken aan producten, diensten, business modellen en vormen van marketing die straks in die nieuwe wereld succesvol waarde zullen toevoegen. Uiteraard laat hij ook zien hoe de laatste innovaties en technologieën werken en daarbij kunnen helpen.

In deze bijzondere tijd is het belangrijk om de samenwerking met medewerkers, klanten en partners op te zoeken om zo samen sterker uit deze crisis te komen. Danny stelt zijn kennis en ervaring beschikbaar door als spreker, moderator of adviseur te inspireren met praktische tips en je te helpen te werken aan concrete plannen voor de toekomst die komen gaat.

Over Danny Mekić

Danny Mekić is serie-ondernemer en richtte op zijn vijftiende zijn eerste succesvolle bedrijf op. Daarnaast adviseert hij multinationals, overheden, MKB- en non-profitorganisaties en helpt ze toekomstbestendig te worden. Als autoriteit op gebied van ondernemerschap, innovatie, nieuwe technologieën én wet- en regelgeving behoort Danny tot de meest gevraagde sprekers van Nederland.

Daarnaast is hij wekelijks te zien en horen in de media waar hij in eenvoudige taal uitlegt wat de impact van de coronacrisis is op de maatschappij en het bedrijfsleven, hoe technologie een rol kan (en zou moeten) spelen in het onder controle krijgen van het coronavirus en het gecontroleerd opnieuw openstellen en opstarten van de samenleving.

Online programma ‘Sterker uit de crisis’ boeken

Heb je interesse in het Online programma ‘Sterker uit de crisis’’ van Danny Mekić? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online programma Sterker uit de crisis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid