Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Online kerstshow op maat

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De Online Kerstshow op maat is hét alternatief voor de live kerstborrel of -diner op jouw bedrijf. In volledige kerstsfeer en boordevol humor verzorgt topspreker Richard de Hoop samen met zijn zoon Joris en diens vriend Michael een op maat gemaakte online kerstshow.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Online kerstshow op maat

Nog even en de feestdagen staan voor de deur. Gezellig samenzijn met je collega’s, familie of vrienden is nu wel iets lastiger dan normaal. Hoe kan je er toch een gezellig en geslaagd event van maken? Daarvoor heeft topspreker Richard de Hoop samen met zijn zoon Joris en diens vriend Michael een mooie online show ontwikkeld die speciaal voor jouw organisatie op maat kan worden samengesteld.

De Online Kerstshow op maat is hét alternatief voor de live kerstborrel of -diner op jouw bedrijf. In volledige kerstsfeer en boordevol humor verzorgen deze mannen een op maat gemaakte online kerstshow. De Online kerstshow is een combinatie van verhalen, liedjes (met namen van medewerkers!), rebus, quiz en sketches. kortom, volop vertier en gezelligheid!

De online kerstshow duurt ongeveer 1 uur.

Richard de Hoop

Richard is een internationaal veelgevraagde spreker over samenwerken en teams. Hij wordt omschreven als een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Ook heeft Richard samen met Joris en Michael buitenconcerten gegeven in de ouderenzorg en dat was een regelrechte hit.

Joris de Hoop en Michael Muyderman

Joris en Michael zijn beide afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in Tilburg (muziektheater). Michael is genomineerd voor aanstormend musicaltalent en speelde in ‘Annie’. Joris speelde de sterren van de hemel in de musical ‘Verliefd op Ibiza’ en kreeg lovende kritieken voor zijn spel na de première in het DeLaMar theater in Amsterdam (februari 2020, nét voor de corona-uitbraak in Nederland) .

Geïnteresseerd in Online kerstshow op maat?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder. Er is veel mogelijk, we bespreken graag de opties met je door.

 

 

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Online kerstshow op maat

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker