Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

'Of het nou een gesprek is met Jonnie en Thérèse Boer van de Librije over work-life balance of John A. Fentener van Vlissingen over de rol van familiebedrijven, Ronnie schakelt sierlijk eenvoudig tussen onderwerpen en sprekers. Voor ons was Ronnie de juiste man op de juiste plek, een interviewer die ontwapenend kan zijn, doorvraagt en kritisch is zonder dat het vervelend wordt. Daar komt bij dat hij als geen ander de wereld van online tv kent, dat helpt uiteraard mee om een topproductie neer te zetten.' Marcel Geurtsen | Senior Marketeer ABN AMRO MeesPierson
ABN-AMRO

Online talkshows

HomeOnline en on demand/Webinar voorbeelden/Talkshow met online host

Tijdens een talkshow met online host worden jullie op afstand toch met elkaar verbonden. De online host zorgt ervoor dat het gesprek lekker loopt en dat er interactie is. Sommige hosts houden vooral interviews, andere gebruiken een quiz vorm. Waar zijn jullie naar op zoek?

5 resultaten gevonden

Jan Mik Webshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronnie Overgoor Bekijken
Bewaar als favoriet
Lunchquiz Rogier Elshout Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een Talkshow

Er zijn veel online mogelijkheden, webinars, talkshows, muziek of illusie shows. Bij een online talkshow is interactie gegarandeerd. De rol van de host is om het gesprek te leiden. Verschillende mensen aan het woord te laten en te zorgen voor verbinding. Natuurlijk hebben de hosts zelf ook een Onze hosts maken de talkshow op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.