Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als bestuur en medewerkers van ABP werken we ook digitaal in het belang van onze deelnemers. Om de kwaliteit van onze online bijeenkomsten ook hoog te houden hebben we ons laten inspireren door een boeiend webinar verzorgd door Rob de Haas. Het was een zeer geslaagde sessie waar we in de dagelijkse praktijk nog steeds profijt van hebben.
Algemeen Directeur Bestuursbureau ABP

Online workshops en trainingen

HomeOnline en on demand/Webinar voorbeelden/Online workshops

Laat onze sprekers je inspireren en leer meer via online workshops. Tijdens een online workshop ga je ondanks de afstand toch aan de slag. De spreker heeft opdrachten bedacht die passen bij jullie doel van de workshop. Door aan de slag te gaan en het daarna gezamenlijk te bespreken, komen jullie in beweging.

13 resultaten gevonden

Minke Tromp Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Mik Webshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Online Keynote De kracht van verbinding Jeannette Welp Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Swolfs Online photoclass Bekijken
Bewaar als favoriet
cyriel kortleven - vergroot je mindset Bekijken
Bewaar als favoriet
7 sleutels tot werkplezier Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een online workshop of online training

Een online workshop is brengt zeker interactie met zich mee. De informatie, de opdrachten en nieuwe inzichten brengen jullie in beweging. Het gesprek komt op gang en de workshopleider pakt zijn of haar rol. Waar willen jullie naar toe of waar lopen jullie tegenaan? Workshopleiders zijn gewend om met groepen te werken. Tijdens een workshop is er veel afwisseling, zo blijft iedereen alert. Van luisteren naar informatie, naar het toepassen van bepaalde theorieën of ideeën. Een workshop is daardoor nooit saai. Er is tijd om vragen te stellen of extra uitleg te geven zodat jullie verder komen. Onze sprekers maken hun online workshops op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.