Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? in de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische momenten te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten. - Jolanda Raaijman
Centraal Beheer

Zoek je een leuk online programma voor jullie thuiswerkende medewerkers of klanten?

HomeOnline en on demand/Webinar voorbeelden/Online show met humor quiz muziek of illusie

Soms is bij elkaar komen niet mogelijk, door middel van een online show creëer je toch verbinding. De tijd voorafgaand, maar ook het napraten. En niet te vergeten de show zelf. Waar worden jullie blij van? Muziek, een quiz of een illusieshow.. het is online mogelijk!

25 resultaten gevonden

De speld Quiz Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Mik Webshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Dé Drum-Inspiratie Keynote met Thijs Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Webcast De Verbinders Rob Urgert en Joep van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
de Thuiswerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar Typhoon - thuis bij Typhoon Bekijken
Bewaar als favoriet
De grote klanten quiz Bekijken
Bewaar als favoriet

Lees verder about Online show met humor quiz muziek of illusie

Er zijn online veel mogelijkheden. De sprekers zijn intussen gewend aan online optreden. De thuisstudio’s zien er goed uit en zijn niet te vergelijken met de typische zoom beelden. Door online af te spreken, is er toch contact. Samen beleven jullie een programma, waar nog lang over nagepraat kan worden. Ook de pret vooraf is leuk. Wat zal er gaan gebeuren? Onze sprekers maken hun online show op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.