Nico Schraag
Nico Schraag is een interactieve gedreven, ervaren spreker die er voor zorgt dat uw gehoor, personeel of gasten, met de tips, opgedaan tijdens de interactieve presentatie de volgende dag aan de slag gaan…Minder bekend… maar zeker zo effectief door Nico in te schakelen!

Enkele van de meest gevraagde onderwerpen waar Nico over spreekt zijn:
– pamper je klant met betere marketing communicatie
– Effectief verkopen
– de 20 tips om je omzet met 20% te vergroten en het maximale tijdens beursdeelname uit je standpersoneel en… bezoekers halen.
Nico geeft tips over wat je beter kunt doen maar vertaalt deze gelijk naar hoe je dat het beste wil doen!

De  laatste twee opdrachten van Nico Schraag: een presentatieworkshop voor campagneleiders van een politieke partij en: als contrast: een wervelende presentatie met praktijktips om in een consumententijdperk beter, sneller en overtuigender keukens te verkopen of wel: klanten te helpen bij hun aankoop…”de presentatie was gelijk een praktische training waar ik wat mee kan!”: zo schreef later een van de deelnemers op de bedrijfswebsite in een evaluatieverslag.

U zoekt een interactieve workshop, inleider, dagvoorzitter of motivatiespreker? U bent bij Nico Schraag aan het goede adres.

Persoonlijke missie van Nico Schraag – het makkelijker maken van relatiemanagement in alle opzichten…

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Marc Dijk

  Marc Dijk is al ruim 20 jaar actief als communicatie trainer. Zijn aanpak is gericht om het effectieve denk vermogen van verkoopteams te verhogen. Hij vergroot persoonlijke effectiviteit door zijn scherpe, humoristische, manier van confront-trainen.

   

 • Lucinda Douglas

  Lucinda Douglas is sales- en acquisitie-expert. Ze is inspiratiespreekster adviseert en coacht ondernemers, verkopers en professionals hoe zij kunnen opvallen bij hun ideale klant. Haar boodschap: wees authentiek, altijd je zelf en volg je hart… tenslotte is en blijft sales mensenwerk. Inspireer mensen en verkoop vooral niets!

   

 • Rikkert Walbeek

  Rikkert Walbeek (1970) is een salesman pur sang. Hij spreekt op een levendige manier over sales en sales 2.0, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap.

   

 • Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.