Michael Pilarczyk
Michael Pilarczyk is een verhalenverteller, een krachtige motivator met een aanstekelijk enthousiasme. Hij vertelt met passie op basis van eigen successen en mislukkingen.Zijn presentaties zijn gebaseerd op SUCCES, LEIDERSCHAP, BEWUSTZIJN en HET WAARMAKEN VAN DROMEN. De lezingen worden aangepast aan het publiek en de wensen van de opdrachtgever. Voor bedrijven is de keuze om de focus te leggen op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, of op succesvol ondernemen en bedrijfsvoering. De lezingen duren 30 tot 90 minuten en in overleg is elke lengte mogelijk.

Mogelijkheden:
1. WAKE UP START DREAMING!
– Waarom doen we wat we doen?
– Het loslaten van stress en angst.
– Wat wil je echt?
– De zeven niveaus van Zijn.
– De kracht van gedachten.
– Geloof, geld en geluk.
– Hoe maak je een succes van jezelf?

2. BOOST YOUR BUSINESS!
– Over strategie, visie en leiderschap.
– Werknemers zijn net mensen.
– Effectieve communicatie en presentatie.
– Mentaliteit, betrokkenheid en discipline.
– Waarom zijn sommige bedrijven succesvol?

3. PRESENTEREN KUN JE LEREN
De manier waarop jij jezelf presenteert zegt alles. Wat je bereikt in je leven, zowel zakelijk als in je sociale omgang, heeft voor een zeer groot deel te maken met de manier waarop je communiceert. Communicatie is geen éénrichtingsverkeer. Leer jezelf op een effectieve manier presenteren en leer hoe je jouw boodschap overbrengt.

4. DE WEG NAAR DE NIEUWE WERELD
Door een transformatie in ons universum ondergaat het leven op aarde een verandering van krachten. Het establishment van institutionele, economische, politieke en religieuze groeperingen zal haar macht en invloed verliezen. De maatschappij transformeert naar een harmonieuze samenleving met een hoger bewustzijn.De weg naar de Nieuwe Wereld is een lezing over bewustzijn, die de visie op ons zijn en ons bestaan volledig verandert.

Achtergrond Michael Pilarczyk:
Zijn grote droom werd werkelijkheid toen hij diskjockey werd bij Veronica. Vervolgens werd hij betrokken bij de oprichting van Radio 538. Zijn stemgeluid was te horen in meer dan 1000 radio- en televisiecommercials. Hij presenteerde programma’s voor The Music Factory, Endemol en RTL4 (RTL Autowereld). Hij ontmoette vele sterren en ontdekte in de gesprekken met deze persoonlijkheden dat ze overeenkomsten hadden: een droom, passie en de overtuiging om hun dromen waar te maken.

Michael Pilarczyk ontdekte ook de andere kant van het succes toen hij tijdens de financiële crisis van 1998 in enkele dagen tijd meer dan zijn gehele vermogen verloor. Michael Pilarczyk startte daarna drie ondernemingen, hij kocht vijf mediabedrijven, hij was boardmember bij de internet marketing company Qlikworld.com (in 9 Europese landen), hij sloot commerciële deals voor meer dan 10 miljoen euro met adverteerders en tv-zenders, en hij was eindredacteur en producent en van tientallen tv-programma’s. Tegenwoordig is Michael Pilarczyk vooral actief als adviseur, spreker en personal coach.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Maureen du Toit

  Maureen du Toit is onder andere bekend van de presentatie van Hart van Nederland en de smaakpolitie. Maureen is te boeken voor diverse (bedrijfs-) presentaties. Maureen du Toit kan ook als dagvoorzitter fungeren of een discussie leiden.

   

 • Wassili Zafiris

  Wassili Zafiris (1964) is verander expert. Als erkend meta-coach, Neuro-semantisch pionier en NLP Master Trainer begeleidt hij transformatie processen bij particulieren en (internationale) ondernemingen. In zijn vakgebied en daarbuiten wordt hij gezien als pionier en vernieuwer. “Betekenisvolheid verbinden aan meesterschap”.

   

 • Bart van den Belt

  Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’

   

 • Tom Coronel

  Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot. Zo is Coronel oprichter/eigenaar van vele webwinkels, oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions, e-commerce man van het jaar 2011 en succesvol internationaal autocoureur.