Martijn Wijngaards

“Uitermate complexe zaken hanteerbaar maken, dat vind ik leuk om te doen. Schijnbaar ingewikkelde zaken oplossen, inhoud omzetten in strategie. Wat je eraan hebt? Meer werkplezier, creatieve ideeën, zelfvertrouwen en nieuwe kansen.” – Martijn Wijngaards

Uitermate complexe zaken hanteerbaar maken, dat vind Martijn leuk om te doen. Jij vertelt, Martijn luistert en vraagt en structureert. Martijns hart ligt bij die zoektocht naar mysterie, naar schijnbaar ingewikkelde dingen die nog niet zijn opgelost. Daar neemt hij je graag in mee.Graag deelt Martijn veelzijdige ervaring en kennis met je. Hij wil je nieuwe invalshoeken laten zien. Out-of-the-box. Wat wel en niet werkt heeft hij meer dan eens ervaren. Wat je eraan hebt? Meer werkplezier, Meer creatieve, concrete ideeën en meer zelfvertrouwen. Nieuwe kansen.

Interactieve, energieke en onderbouwde lezing Hendrik de Leeuw, Hertog van Brunswyk

Is hij een kannibaal of moedige leider? Een vernuftige survival-expert of een verwende edelman? Doodt hij de draak of bedriegt hij de duivel Jij mag het zeggen in deze interactieve lezing! De inhoudelijk stevigste én leukste opening van het nieuwe leerjaar!

Uit literatuuronderzoek blijkt dat de middeleeuwse vertellingen omtrent Hendrik de Leeuw (Heinrich der Löwe) veel variaties kennen. Bepaal samen met Martijn Wijngaards je eigen variatie en ontdek gaandeweg meer over hoe wij denken, waarom we doen wat we doen en hoe we dat doen. Laat je verrassen en inspireren door een energieke, muzikale, interactieve lezing (45 minuten).Vier kleuren, een wit vlak, een snaarinstrument en een belezen fantasie. Verbaas je erover hoe snel je veel kunt bereiken daarmee!

Onderwerpen

  • Persoonlijk leiderschap
  • (Sociaal) ondernemen
  • Kansengelijkheid
  • Storytelling
  • Cultuur-historische benadering
  • Onbegrensde creativitei
  • Urgentie creëren

Achtergrond

Martijn Niek Arnold Wijngaards M.A./M.Ed. (Nijmegen, 1976) is een energieke, belezen en muzikale spreker, een onbegrensd creatieve denker en strategisch adviseur met veelzijdige werkervaring als manager, (sociaal) ondernemer, onderzoeker edublogger en leraar.  Martijn staat bekend om zijn energieke, onderbouwde en muzikale lezingen: informeren én amuseren komen samen. Als spreker heeft hij voor allerlei bedrijven, instellingen en organisaties gestaan.

Martijn Wijngaards inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Martijn Wijngaards is een energieke, belezen en muzikale spreker, een onbegrensd creatieve denker en strategisch adviseur met een verrassend veelzijdige werkervaring. Een lezing van hem is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field