Martijn Wijngaards

“Uitermate complexe zaken hanteerbaar maken, dat vind ik leuk om te doen. Schijnbaar ingewikkelde zaken oplossen, inhoud omzetten in strategie. Wat je eraan hebt? Meer werkplezier, creatieve ideeën, zelfvertrouwen en nieuwe kansen.” – Martijn Wijngaards

Heel veel leiders, managers en leraren die Martijn spreekt geven toe weinig te hebben met lezen. Ja, op een strandlaken in de zomer misschien een thriller, maar dan heb je het gauw gehad. En dat terwijl een ruime kennis van verhalen, literatuur en kunst juist bewezen winstgevende resultaten kan op leveren op vrijwel elk denkbaar gebied!
Om duurzaam succes te hebben met je instelling of onderneming is het noodzakelijk om te blijven veranderen. Om economisch, sociaal en ethisch toonaangevend te zijn zul je in beweging moeten blijven. Hoe neem je iedereen daar elke keer opnieuw in mee?

Kijk samen met Martijn Wijngaards in de spiegel en bouw samen aan een nieuw repertoire! Ervaar wat de kracht is van een goed verhaal en bouw met Martijn aan jouw eigen oeuvre van succesnummers. Baseer je strategieën op een brede voorraad creatieve, nieuwe inzichten die voortkomen uit vele eeuwen traditie van onderzoek, bewijs en discussie.

Onderwerpen

  • Persoonlijk leiderschap
  • (Sociaal) ondernemen
  • Kansengelijkheid
  • Storytelling
  • Cultuur-historische benadering
  • Onbegrensde creativitei
  • Urgentie creëren

Achtergrond

Graag deelt Martijn zijn veelzijdige ervaring en kennis met je. Hij wil je nieuwe invalshoeken laten zien. Out-of-the-box. Wat wel en niet werkt heeft hij meer dan eens ervaren. Wat je eraan hebt? Meer werkplezier. Meer creatieve, concrete ideeën en meer zelfvertrouwen. Nieuwe kansen.

Martijn Niek Arnold Wijngaards (Nijmegen, 1976) is een energieke, belezen en muzikale spreker met werkervaring als manager, ondernemer, onderzoeker, edublogger (digitaal cultureel erfgoed sinds 2016) en leraar. Wijngaards staat bekend om zijn energieke en onderbouwde lezingen en trainingen: informeren én amuseren komen samen. Martijn heeft een goed verhaal gebracht naar onder veel meer OCW, NWO, Universiteiten Amsterdam, Leiden, Leuven, Nijmegen en Utrecht, ROC’s, KB, Nationaal Bibliotheekcongres en het Meertens Instituut.

Interactieve lezing: Hendrik de Leeuw, Hertog van Brunswyk – Moedige leider of Kannibaal? 

Duik met Martijn in zes eeuwen verhaaltraditie over Hendrik de Leeuw, de hertog van Braunschweig. Bepaal zelf de uitkomst. Laat je je ridders opeten door een griffioen of eet je ze zelf op? Dood je de draak of de leeuw? Geef je je ziel aan de duivel of bedenk je een list om je vrouw ervan te weerhouden te hertrouwen? Ontdek hoe Hendrik de Leeuw jouw repertoire als leider vergroot.

Interactieve lezing: Stiefmoeder – boosaardige heks of toch oké?

Wat hebben een kinderboek van Carry Slee, Disney-films, heksenverbrandingen en jouw opvattingen met elkaar te maken? Martijn legt samen met jou verrassende verbanden. Wat heeft dit te maken met vergeven en met verbeteren? Ontdek hoe stiefmoeders jouw repertoire als leider vergroten.

Training: Creatief leiderschap vanuit interactieve verhalen (ideaal voor teambuilding!)

Speel samen met Martijn een tafelrollenspel. Los jij die bovenmenselijke problemen op als superheld? Overleef jij dat middeleeuws labyrint door geweld of tact te gebruiken? Grenzeloos creatieve teambuilding (maximaal 8 personen) op basis van plezier en de nieuwste kennis. Ontdek hoe goede storytelling jouw repertoire vergroot als leider. Eén of twee dagdelen, inclusief reflectie.

Martijn Wijngaards inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Martijn Wijngaards is een energieke, belezen en muzikale spreker, een onbegrensd creatieve denker en strategisch adviseur met een verrassend veelzijdige werkervaring. Een lezing van hem is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field