Marc Dijk: Klanthousiast verkopen
Iedereen roept het, slechts weinige passen het toe; de klant staat centraal. 92% van de kijkers die geen kopers worden geven aan niet de juiste aandacht te hebben ervaren. Met ruime ervaring in het spreken op scholen, business academies, conferenties, zakelijke retraites en meer, richt Marc zijn keynotes op het publiek, de branche en het bedrijfsniveau. Hij spreekt altijd over de kern van zijn verkoopfilosofie de 3 P’s van een succesvol salesteam: People, Process en Product.

Tijdens een lezing of masterclass van klanthousiastelling Marc Dijk ontdek je de kracht van de 4 ingrediënten die noodzakelijk zijn om op het juiste moment de beste aandacht te geven aan kijkers en kopers. Je wordt je bewust van de 4 belangrijkste oorzaken waarom het zo velen niet lukt om het voeren van memorabele dialogen met klanten.

We duiken in de oorsprong van sales. Waarom kopen mensen? In combinatie met het antwoord op de vraag krijg je ook te weten wat jouw toegevoegde waarde zou kunnen zijn in het aankoopproces van je doelgroep.

In het programma ‘Klanthousiast verkopen’ verdiep je je in het meesterschap dat nodig is voor memorabele klant dialogen. Ook leer je over de meest effectieve werkwijze en hoe je die consistent ten uitvoer brengt. Samen met dat wat iedere succesvolle performer naast zich heeft, een coach.

Na het einde van een sessie is je bewustzijn vergroot met wat je goed doet en vooral moet blijven doen en wat je nog zou kunnen ontwikkelen. Mooie inzichten over koopgedrag en hoe je daar op in kan spelen. Verkopen door te stoppen met verkopen en te beginnen met Klanthousiast te zijn.

Leer van Marc Dijk het leggen van verbindingen en sluiten van deals. Hoor zijn verkoop verhaal en wees aangemoedigd om je eigen verhaal te ontdekken.

“Ik wil graag één van de gekken in je leven zijn, die je hebben geactiveerd om te ontdekken hoe je een verbinding maakt met kijkers en kopers. Met als doel je omzet en marge vergroten.” aldus Marc Dijk

Spreker / schrijver Marc Dijk.
Marc schreef 3 boeken met het thema Klanthousiast verkopen. Zijn laatste boek Red de Salestijger is een regelrechte salesmanagement hit, hiermee kwam Marc zeer regelmatig op TV als deskundige van anders verkopen. Marc schrijft scherpe columns en staat bekend om zijn mix van praktijkgerichte voorbeelden doorspekt met humor en leerzame momenten. Dijk is een prikkelende, geestige, skip the bullshit spreker. Een gedreven trainer om verkoper en klant te voorzien van leukere aankoopgesprekken!

Lezing of masterclass?
Een lezing (1 tot 1.5 uur) “klanthousiast verkopen” is perfect als aftrap van een campagne. Ook is het perfect als onderwerp tijdens een dag van de verkoper, dealer dag of ander soorteigen events waarbij de klant centraal mag staan. De masterclass (4 tot 6 uur) zet je in op het moment dat naast bewustwording ook geoefend mag worden in de meest essentiële competenties van een klanthousiaste verkoper.

Wat anderen zeggen:
Zijn klanten noemen de presentaties van Marc, verrassend actueel, een verfrissend verhaal, praktijkgericht en met humor gebracht.

Marc Dijk boeken of inhuren voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field