Linda Hakeboom is een presentatrice en geen onbekende in de televisiewereld, ook kan zij als dagvoorzitter prima uit de voeten. Linda maakt al tien jaar televisie, zowel voor als achter de schermen. Naast presenteren heeft Linda ook een passie ontdekt voor het maken van documentaires. Drie van haar documentaires zijn geselecteerd voor het IDFA en ook in het buitenland heeft ze verschillende prijzen in de wacht weten te slepen. Momenteel is Linda bezig met een documentaire voor het programma Spuiten & Slikken.

Achtergrond
Linda Hakeboom is een Nederlands tv-presentatrice en regisseuse. Ze studeerde aan de Hogeschool voor Journalistiek en Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht. Ze begon met presenteren voor Bright in 2007.In 2008 was ze verslaggeefster voor het VPRO-programma In de ban van het ding. Vanaf 2012 presenteert ze het VARA-televisieprogramma RamBam. Linda Hakeboom regisseerde een aantal televisiedocumentaires: Who the Fuck is Jett Rebel over Jett Rebel, Whatever Forever over Douwe Bob en The happy sad route waarin Jan Jaap van der Wal een reis maakt door voormalig Joegoslavië. In 2015 presenteerde ze de documentaire Linda Ontdekt… Sex en Escorts voor TLC en een aflevering van Spuiten en Slikken op reis.

Linda is als presentatrice of als dagvoorzitter is nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand.

Linda Hakeboom boeken of inhuren voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Daan Nieber

  Daan Nieber is als presentator en dagvoorzitter nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand. Maar, wel zonder de inhoud uit het oog te verliezen.

   

 • Tim Hofman

  Tim Hofman is als presentator of dagvoorzitter niet bang om het pijnpunt op te zoeken. Maar, neemt hierin ook altijd de nodige humor en luchtigheid in mee. Tim is op zijn eigen manier de perfecte gespreksleider of dagvoorzitter.

   

 • Geraldine Kemper

  Geraldine Kemper is een frisse presentatrice en dagvoorzitter die op gaat in haar eigen vrolijke wijze waar geen uitdaging in de weg staat. Met haar vele interesses maakt ze uiteenlopende items voor BNN. Geraldine is toegankelijk, easygoing en een echte durfal.

   

 • Jan Versteegh

  Jan Versteegh is een sympathieke presentator en dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.