Koos Groenewoud: Sociale Innovatie / Zelfsturing / Nieuw Leiderschap Hospitality & Verandermanagement
Koos Groenewoud is een enthousiast mensenmens die een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld. Koos is betrokken bij MVO, Milieu, de aarde en MENSEN. “Dienstverlener in hart en nieren (Het zit in mijn genen). 25 jaar facilitaire managementervaring. Roots in de Hospitality Industry. Inspirerend veranderaar en bruggenbouwer (“Mister Connectivity”), met gevoel voor humor en passie voor Dienend – Leiderschap. Koos helpt en inspireert managers betere leiders te worden. Hij kijkt terug op 90.000 uren managementervaring bij grote toonaangevende en naambekende ondernemingen.”

Zijn passie: (nieuw) Leiderschap, Nieuwe Business Modellen, Nieuwe Economie. Hij spreekt daar (ontzettend graag en met glimmende ogen) over en deed dat o.a. bij en voor: Marcus Evans (Cannes – keynote speaker), Seminar FM & RE
(Barcelona), Alumni MBA Rotterdam School of Management (Erasmus University), Alex van Groningen en Rotary Driebergen.

Onderwerpen waar Koos Groenewoud over spreekt
• Nieuw Leiderschap (kijk een aantal video’s van koos op: https://www.bc1.nl/nieuw-leiderschap/)
• Slechte gewoontes van leiders
• Aanbevelingen uit mijn eigen ervaring
• Zelfsturing, Semco style, Nieuw Economie. De spelers en de valkuilen

Naast het spreken en het geven van workshops schrijft Koos veelgelezen (500.000+) columns. Ook recenseert hij boeken van prominente management / leiderschap experts (o.a. Marga Hoek, Jan Rotmans, Jan Jonker, Jaap Boonstra, Ben Tiggelaar, Bas Kodden en Aart Bontekoning). Eind 2011 verscheen zijn boek “AUTHENTIEKE Leiders, ECHTE Leiders” – 183 Tips, inzichten en ervaringen over het NIEUWE LEIDERSCHAP.

Persoonlijke missie Koos Groenewoud:
Het leveren van een substantiële bijdrage aan – de ontwikkeling van- (Nieuw) Leiderschap. “Als ik in staat ben om de komende 5 jaar gemiddeld 1 manager per week te laten denken en/of functioneren als (nieuwe) leider is mijn missie geslaagd en laat ik wat na: 250 betere leiders, die lekker in hun vel zitten en in hun kracht staan, 250 partners die hier blij van worden, 250 bedrijven en/of organisaties die beter presteren, tevreden klanten en leveranciers en – last but not least – ergens tussen de 2.500 en 15.000 medewerk(st)ers die energie halen uit hun werk!”

Koos leeft zijn missie vanuit onderstaande rollen:
• Ambassadeur Ecoland.tv
• Ambassador, Friend & Fan Marshall Goldsmith
• Ambassadeur Go Beyond MBA
• Oprichter “Van Management naar (NIEUW) Leiderschap”
• Leadership trendwatcher
• Spreker, schrijver en (interim) manager in verandertrajecten
• Voormalig Ambassadeur Greenleaf center for Servant-Leadership Europe
• Voormalig Ambassadeur Groen Geld

Interesse in een lezing van Koos Groenewoud of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Koos Groenewoud SKU UPC Model

Koos heeft een inleiding over nieuw leiderschap verzorgd bij mijn boekpresentatie van "De Verborgen Dimensie van Leiderschap" over de evolutie van (on

Apr 16, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: AnoukA Training 

Koos heeft een inleiding over nieuw leiderschap verzorgd bij mijn boekpresentatie van "De Verborgen Dimensie van Leiderschap" over de evolutie van (on)macht naar kracht. Hij weet veel en kent veel mensen, is gedreven en betrokken en laat dat ook merken. Hij spreekt gemakkelijk.


Koos Groenewoud publiceert op ManagementPro.nl met regelmaat inspirerende en uitdagende columns m.n. gerelateerd aan het thema Dienend Leiderschap; aa

Apr 16, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ManagementPro 

Koos Groenewoud publiceert op ManagementPro.nl met regelmaat inspirerende en uitdagende columns m.n. gerelateerd aan het thema Dienend Leiderschap; aanraders.

Koos daagt lezers uit en praktiseert daarnaast, 'practice what you preach', dienend leiderschap. Hij biedt mensen daarmee een podium, complimenteert en verbindt.

Koos kan een publiek enthousiasmeren is bij dat alles vooral een aimabel mens.

Willem Scheepers
ManagementPro.nl


Passie, bevlogenheid, doortastendheid. Koos Groenewoud weet dit als geen ander te verbinden en daarmee zijn publiek te boeien en inspireren. Hij put u

Apr 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Platform Lerende Leiders 

Passie, bevlogenheid, doortastendheid. Koos Groenewoud weet dit als geen ander te verbinden en daarmee zijn publiek te boeien en inspireren. Hij put uit een rijke 'rugzak' met ervaring in het veld als het gaat om management en leiderschap en deelt dit belangeloos. Aanrader!

Ruud van Lent
Founder, Platform Lerende Leiders


4.8 5.0 8 8 Koos is een ouwe rot in het leiderschapsvak. Oud misschien wel een beetje (sorry Koos), rot zeer zeker niet. Koos weet alles van dit vakgebied en straalt dat ook uit. Koos kan boge Koos Groenewoud
Page:
123

Gerelateerde sprekers

 • Twan van de Kerkhof

  Mensen ontmoeten waar ze zijn, en samen reizen naar andere perspectieven. Een veilige setting om vrijuit te spreken, je kwetsbaar te voelen, durven te twijfelen, en net 1 stapje verder gaan dan normaal. Twan Van de Kerkhof is een zeer ervaren begeleider van dialoog en een graag geziene dagvoorzitter. Tevens is hij inzetbaar voor lezingen over leiderschap.

   

 • Frank Rekers

  Frank Rekers is veelzijdig met enkele bijzondere en boeiende expertises. O.a. Gastvrijheid en beleving (zorg). Hij is auteur van het boek “Het Mensisme”, de sleutel tot waardenvolle samenwerkingen en ook spreker over de leiderschapsfilosofie Ubuntu “Ik ben omdat wij zijn”. Bewustwordend, interactief, inspirerend, met humor en praktisch.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.

   

 • Bart de Bondt

  Op zijn gekende passionele manier houdt Bart de Bondt (Ex-CEO ING Insurance België) zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van werknemersgeluk en gedragsverandering. Vooral wie op zoek is naar een breekijzer in de geesten van leidinggevenden en medewerkers,