Klantbeoordelingen

  • Vraag nu vrijblijvend advies aan

  • We bellen soms voor verduidelijking
  • We sturen je een kopie van de aanvraag en we gebruiken email voor het sturen van advies.
  • Hoe meer informatie, hoe beter we kunnen adviseren.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen. Gemiddelde beoordeling:

Interessante materie die op een op de aansprekende wijze werd overgebracht.

Voorbereiding was goed, lezing sloot aan bij onze wensen. Materie werd op een aansprekende wijze overgebracht. De presentatie sloot aan bij de doelgroep. Prima dus.
Horn

Geweldig!

als IT engineers zijn wij heel goed met onze linker hersenhelft maar tijdens de workshop mochten we onszelf prikkelen en uitdagen om vast gedrag en patronen te doorbreken. Soms uitdagend, soms op het verkeerde been gebracht maar bovenal bijzonder leerzaam! De hele groep heeft genoten van de kennis, de dag en ervaringen.

Ad heeft de lat heel hoog gelegd voor volgende sprekers van deSpreker.nl
Haarlem

Een zeer inspirerende presentatie

We zijn erg tevreden over de presentatie van Rini van Solingen. We vonden het een zeer inspirerende presentatie en er wordt veel over gesproken in de organisatie.
Utrecht

Topochtend, interactief, gevat en leerzaam

Allard weet de toehoorders al vrij snel te betrekken bij zijn verhaal. De discussies die de verschillende situaties geven leidt hij goed en er is ruimte voor ieder zijn interpretatie. De link die hij legt met de situaties die je als scheidsrechter treft op het veld, zijn herkenbaar voor iedereen met een leidinggevende positie, of dat nu een docent of teamleider is. Het zet je aan het denken of jouw rol in die situaties.
Brielle

Zeer leerzaam en humorvol

Met Ad komt er een persoonlijkheid binnen, hij weet binnen no time een groep mee te krijgen. Waarbij hij humor, praktijk en theorie combineert.
Heerlen

Herkenbaar

Krijg ‘smorgens in alle vroegte maar eens 50 totaal verschillende types enthousiast over hetzelfde onderwerp. Het is Richard niet alleen gelukt om iedereen enthousiast te maken, maar ook om mensen te inspireren. Hoewel slechts een kwart van de organisatie de voorstelling heeft bijgewoond, is er een sneeuwbal effect ontstaan. Inmiddels vragen zich veel meer mensen af: welke instrumenten bespeel ik?
Bovenkarspel

Wervelende manier om een pas op de plaats te maken!

Wouter verplaatst zich helemaal in de werkomgeving en -beleving van de groep. Op een energieke manier maakt hij duidelijk waarom switch tasken zoveel effectiever is dan multi tasken.
Negentig sprankelende minuten vol inspiratie!
HONSELERSDIJK

Indrukwekkend optreden van Terry en vocalisten

Goed aangrijpend verhaal ondersteund door passende muziek. Sprak aan bij onze doelgroep.
Vught

Bas Nijhuis heeft een geweldige presentatie gegeven, overtrof onze verwachtingen!

Bas Nijhuis heeft een presentatie gegeven op ons netwerk-evenement en het was heel goed! Hele goede reacties gehad van onze gasten. De boeking en afspraken via deSpreker.nl verliepen ook goed.
Utrecht

Fijne samenwerking

Binnen een kort tijdbestek moesten wij een dagvoorzitter hebben. De spreker.nl beantwoorde onze noodkreet binnen enkele uren en adviseerde ons een spreker voor passend bij de opdracht en het budget.
Onze spreker, Robert Daverschot, dacht actief mee over de invulling van ons programma, daarnaast legt hij snel verbanden, stelt mooie en nuttige vragen, straalt een enorme rust uit en beschikt over een goede dosis humor; een aanrader.

Zeer fijn om met hem samen te mogen werken!
Amsterdam

Zeer goed!

Op zeer korte termijn hadden wij een nieuwe spreker nodig voor ons evenement. De hulp van en communicatie met deSpreker.nl ging zeer vlot en duidelijk. Binnen een dag tijd kregen wij 2 nieuwe sprekers voorgesteld waarin de keuze snel gemaakt was. Ik ben blij dat we deSpreker.nl benaderd hadden om ons te helpen, anders hadden we nooit optijd zo’n goede presentator kunnen vinden.
's-Hertogenbosch

Heel indrukwekkende, inspirerende, boeiende sessie, boven verwachting!

Voor ons was het belangrijk dat Joseph een bepaalde boodschap over zou brengen, over ‘eigen accountability’ en de beste versie van jezelf maken, de mogelijkheden zien in plaats van de terkorten. Dit alles en meer heeft hij zeker bereikt. Collega’s waren op een hele positieve manier verrast. “Joseph is een bevestiging hoe belangrijk het is hoe je met de dingen omgaat die je meemaakt/ er gebeuren. Hij heeft op een duidelijke manier laten zien waar je zelfcontrole ligt. Wat niet benoemd werd, maar hij ook liet zien, is dat humor daar ook een essentieel onderdeel van is.” Een enkeling had ene kritische noot, over het zware onderwerp en de bijbehorden foto’s, maar 95% was super enthouisast en vooral positief! Die hebben echt de boodschap begrepen van je eigen ‘houding’oftewel attitude.
Rhoon

Aalco was een prima spreker die met veel power en enthousiasme zijn verhaal over de buhne bracht.

Aalco gaf een presentatie over focus. Goede interactie met het publiek en erg veel energie die aanstekelijk werkte.
Utrecht

Ervaren, professioneel en meedenkend

Donderdag hadden we een event met Joyce de Ruiter als spreker. Dit was een super keuze en een geslaagd evenement!

Vanuit de spreker hadden we een selectie gemaakt van potentieel interessante onderwerpen en op die manier heel gemakkelijk alles vast kunnen leggen toen de datum bekend was.
Heel tevreden met de service, daar maken we in de toekomst zeker weer gebruik van!
Oss

Klantvriendelijk en goede spreker

Het contact was makkelijk gelegd en ook met de spreker ging de communicatie erg soepel. Van tevoren wat belafspraken en mailcontact om de inhoud verder af te stemmen was geen enkel probleem. Jacqui van Kemenade hield een heel sterk verhaal vanuit wetenschappelijke onderbouwing over het belang van bewegen en andere leefstijl keuzes. Zeker een aanrader!
Den Haag

Goed meegedacht, resultaat is leuke spreker

spreker sloot goed aan bij het event, het was een succes.
Utrecht

Verassend en energiek.

Een leuke spreker die het publiek weet te vermaken en de verassen.
Zeist

flexibel

voor de pandemie hadden we een spreker besproken en alles gepland. helaas weten we allemaal hoe dat liep en kon ons live event niet doorgaan. De dames van Despreker.nl hebben flexibel met ons mee gedacht en zo hebben we nu een hele toffe podcast op kunnen nemen.
Amersfoort

Een onuitwisbare indruk

Met Rolf Schrama op het podium aanschouw je een krachtig levensverhaal waar een ieder iets van leert. Dit laat een onuitwisbare indruk achter! Ik hoop dat alle genodigden soms dat stemmetje in het achterhoofd blijven horen met zijn levenslessen (de kracht van de kleine stapjes, geloof in jezelf enz.).
's-Hertogenbosch
760 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10