Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kick-off 2021
Bewaar als favoriet

Kick-off 2022

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Vanwege het enorme succes van de op maat gemaakte kerstshows verzorgen Richard de Hoop, samen met mijn zoon Joris (zanger, danser en acteur) en Michael Muyderman (zanger, danser en acteur, genomineerd voor aanstormend musical talent 2020) graag een inspirerende kick-off meeting voor jouw organisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Jullie eigen unieke online kick-off voor 2022!

Ben je op zoek naar een originele kick-off voor 2022? Wil je jullie strategie en missie voor dit jaar eens op een andere manier presenteren? Dan kan met ‘Kick-off 2022’. De veel geboekte en muzikale spreker Richard de Hoop verzorgt samen met mijn zoon Joris (zanger, danser en acteur) en Michael Muyderman (zanger, danser en acteur, genomineerd voor aanstormend musical talent 2020) speciaal voor jouw organisatie een inspirerende kick-off meeting. Geheel op maat. Een mooie start van een nieuw jaar!

Hoe werkt Kick-off 2022?

Jullie boodschap (strategie, missie, visie, speech) wordt verweven in dit interactieve programma. Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

 1. Een vraag-en-antwoordspel waarin je medewerkers, klanten en partners op een min of meer speelse manier een kijkje in de zeer nabije toekomst kunt bieden.
 2.  Een mentale samenwerkings keynote waar je medewerkers hun voordeel mee kunnen doen in hun dagelijkse werkzaamheden.
 3. Een indringend verhaal over veerkracht, een thema dat zeker nu ongelooflijk relevant is.
 4. Een korte bedrijfsfilm, een interview of een recap van het afgelopen jaar met hoogtepunten, verweven in het programma.
 5. De mogelijkheid om een of meerdere collega’s of klanten even apart in het zonnetje te zetten. Het zijn maar een aantal voorbeelden van een programma dat we samen met je kunnen samenstellen.

De voordelen van Kick-off 2022 op een rij

 • volledig op maat en interactief
 • vanuit een locatie naar keuze (jullie bedrijfspand, bijzondere locatie of vanuit je eigen huiskamer)
 • live stream (met terugkijk mogelijkheid)
 • superstrakke video content
 • jullie strategie en missie wordt versterkt door onze inhoud
 • lengte, bepalen we samen

Richard de Hoop

Richard is een internationaal veelgevraagde spreker over samenwerken en teams. Hij wordt omschreven als een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist. Als een echte ‘homo ludens’ gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Ook heeft Richard samen met Joris en Michael buitenconcerten gegeven in de ouderenzorg en dat was een regelrechte hit.

Joris de Hoop en Michael Muyderman

Joris en Michael zijn beide afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in Tilburg (muziektheater). Michael is genomineerd voor aanstormend musicaltalent en speelde in ‘Annie’. Joris speelde de sterren van de hemel in de musical ‘Verliefd op Ibiza’ en kreeg lovende kritieken voor zijn spel na de première in het DeLaMar theater in Amsterdam (februari 2020, nét voor de corona-uitbraak in Nederland).

Zowel Michael als Joris zijn gecast voor de musical Matilda die vanaf maart 2022 in het Nieuwe Luxor in Rotterdam gaat draaien. Ze hebben beiden een vaste rol en Joris is daarnaast understudy voor twee hoofdrollen.

Geïnteresseerd in Kick-off 2022?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder. Er is veel mogelijk, we bespreken graag de opties met je door.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Kick-off 2022

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker