Op zoek naar een inspirerende quiz voor jouw online bijeenkomst?

Kerstquiz - Nieuwjaarsquiz
Bewaar als favoriet

Kerstquiz / nieuwjaarsquiz

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Natuurlijk wil je nog een mooie bijeenkomst organiseren voor het personeel. De kerstquiz of nieuwjaarsquiz met spreker/ quizmaster Tom Sligting is uniek. Een echte TV-show beleving en spannend tot het einde. Met ruimte voor een aantal maatwerkvragen en voor een boodschap van de baas.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

BNL

“Hartelijke dank voor de organisatie vrijdag! Ik heb veel positieve feedback ontvangen! Ze hebben allen een fijn team moment beleefd.”

Boek snel uw online Kerstquiz voor december of uw Nieuwjaarsquiz voor januari

Natuurlijk wil je nog een mooie bijeenkomst organiseren voor het personeel. De kerstquiz of nieuwjaarsquiz met spreker/ quizmaster Tom Sligting is uniek. Een echte TV-show beleving, maatwerk vragen en spannend tot het einde.

Kerst of Nieuwjaar Speech van de baas in een feestelijke sfeer

Natuurlijk wil de CEO of een manager iedereen toespreken. Maar een kerst of nieuwjaarsboodschap past niet in een vierkantje van Zoom of Teams. Tom kan u live uitnodigen met een online verbinding, zodat u op een ontspannen manier uw personeel kan toespreken. Verschillende set ups zijn mogelijk. Bijvoorbeeld groot in beeld of met Tom erbij als interviewer. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

Met 10 Maatwerk vragen

Totaal zijn er +/- 40 vragen in een programma van een uur. Het is een enorme meerwaarde als je jullie eigen vragen aanlevert. Zo krijgt de quiz een uniek karakter. Het is ook mogelijk om bepaalde vragen meer punten toe te kennen. Hierdoor wordt het extra spannend, omdat zo het scorebord met een paar vragen compleet veranderen kan.

Hoe gaat dat technisch?

In een woord simpel. Je nodigt Tom uit als gast bij een Zoom of MS Teams meeting. Voor de quiz zijn er geen downloads, geen lidmaatschappen,alleen een link om toegang te krijgen. De instellingen die je als moderator kan maken legt Tom uit in een van onderstaande video’s.

Geïnteresseerd in een kerst quiz of nieuwjaar quiz

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

BNL

“Hartelijke dank voor de organisatie vrijdag! Ik heb veel positieve feedback ontvangen! Ze hebben allen een fijn team moment beleefd.”Beschikbaarheid en informatie Kerstquiz / nieuwjaarsquiz

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker