Katinka Baehr

Katinka Baehr is programmamaker voor NPO Radio 1 en een zeer ervaren dagvoorzitter. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een bijeenkomst inhoudelijk sterk is en nooit saai wordt.

Katinka bereidt zich zeer grondig voor, presenteert verfrissend en losjes en stelt geïnterviewden op hun gemak. Als programmamaker is ze eraan gewend mensen te interviewen die dat nog nooit eerder hebben meegemaakt. Katinka Baehr weet met originele vragen en onverwachte observaties de aandacht van iedere zaal vast te houden. Zo leidde ze ook bijeenkomsten met verpleegkundigen, notarissen, uitkeringsgerechtigden, buurtbewoners, docenten en museumdirecteuren, en interviewde ze boeren, kinderen, asielzoekers en ambassadeurs. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Onderwerpen

Katinka Baehr’s specialiteit zijn bijeenkomsten over bijvoorbeeld maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele thema’s met interviews en/of debatten en interactie met het publiek.

Achtergrond

Katinka is een ervaren spreker met ruime ervaring(en). Ze is regelmatig te zien als gespreksleider voor opdrachtgevers zoals; NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Raad voor Cultuur, Dutch Culture Gelderland,  Eindhoven, Netwerk Democratie, VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen)

Interesse in Katinka Baehr als spreker of dagvoorzitter?

Aangesproken door Katinka? Interesse in een interessante lezing? Katinka verzorgt altijd een lezing van formaat.

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Katinka Baehr SKU UPC Model

Wij waren zeer tevreden met Katinka Baehr als onze dagvoorzitter. Ze heeft het seminar in de juiste banen geleid, onze sprekers op prettige wijze geï

Jul 09, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Peutz 

Wij waren zeer tevreden met Katinka Baehr als onze dagvoorzitter. Ze heeft het seminar in de juiste banen geleid, onze sprekers op prettige wijze geïntroduceerd en interactie gecreëerd met het publiek.


In de overtuiging dat het stellen van goede vragen een overeenkomst is tussen journalistiek en verkoop, hebben wij Katinka gevraagd een bijdrage te le

Jul 08, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Microsoft 

In de overtuiging dat het stellen van goede vragen een overeenkomst is tussen journalistiek en verkoop, hebben wij Katinka gevraagd een bijdrage te leveren aan de studie-dag van het Overheids-team van Microsoft (50+ mensen). Katinka is, na enige twijfel, de uitdaging aan gegaan en dat is zeer goed bevallen. Katinka heeft een goede balans van facilteren van een dag met 50 personen en de pittigheid om mensen de juiste, kritische vragen te stellen. Wat ons betreft was het een zeer geslaagde dag en wij raden Katinka zeker aan voor meer van dit soort sessies. Katinka, bedankt nogmaals!


Katinka bracht de juiste balans van inhoudelijke diepgang en een menselijke touch in ons symposium, en maakte vele lovende reacties los bij onze bezoe

Jan 25, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek: programma CATCH 

Katinka bracht de juiste balans van inhoudelijke diepgang en een menselijke touch in ons symposium, en maakte vele lovende reacties los bij onze bezoekers (en bij ons). Ze is een professional die op het juiste moment de juiste vragen kan stellen, en ook aanvoelt wat werkt voor de persoon tegenover haar en in een bepaalde situatie. Ze had zich goed ingelezen voor de dag zelf, en al bij onze voorbesprekingen stelde ze goede vragen en gaf ze zinvolle tips. Mede door Katinka´s invloed verliep de hele dag in een prettige sfeer waarbij zowel sprekers als gasten zich op hun gemak voelden. Dat heeft onder meer de mate van interactie verhoogd, en dat is precies waar het ons om ging bij dit symposium. Katinka, dank je wel namens het CATCH team!


4.9 5.0 12 12 Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Katinka Baehr
Page:
1234