Katinka Baehr

Katinka Baehr is programmamaker voor NPO Radio 1 en een zeer ervaren dagvoorzitter. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een bijeenkomst inhoudelijk sterk is en nooit saai wordt.

Katinka bereidt zich zeer grondig voor, presenteert verfrissend en losjes en stelt geïnterviewden op hun gemak. Als programmamaker is ze eraan gewend mensen te interviewen die dat nog nooit eerder hebben meegemaakt. Katinka Baehr weet met originele vragen en onverwachte observaties de aandacht van iedere zaal vast te houden. Zo leidde ze ook bijeenkomsten met verpleegkundigen, notarissen, uitkeringsgerechtigden, buurtbewoners, docenten en museumdirecteuren, en interviewde ze boeren, kinderen, asielzoekers en ambassadeurs. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Onderwerpen

Katinka Baehr’s specialiteit zijn bijeenkomsten over bijvoorbeeld maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele thema’s met interviews en/of debatten en interactie met het publiek.

Achtergrond

Katinka is een ervaren spreker met ruime ervaring(en). Ze is regelmatig te zien als gespreksleider voor opdrachtgevers zoals; NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Raad voor Cultuur, Dutch Culture Gelderland,  Eindhoven, Netwerk Democratie, VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen)

Interesse in Katinka Baehr als spreker of dagvoorzitter?

Aangesproken door Katinka? Interesse in een interessante lezing? Katinka verzorgt altijd een lezing van formaat.

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Katinka Baehr SKU UPC Model

Op basis van eerder positieve ervaringen hebben we (DutchCulture, centre for international cooperation) Katinka Baehr gevraagd om de kick off bijeenko

Jan 22, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: DutchCulture 

Op basis van eerder positieve ervaringen hebben we (DutchCulture, centre for international cooperation) Katinka Baehr gevraagd om de kick off bijeenkomst voor de viering van 400 jaar diplomatieke relaties tussen Nederland en Zweden te modereren. Katinka bereidt zich uitstekend voor, wekt vertrouwen bij sprekers (nationaal en internationaal, van Ambassadeurs tot circusartiesten), opdrachtgever en publiek. Combineert charme, scherpte met humor. Dus zowel proces, uitkomst en sfeer zijn bij haar in goede handen. En niet onbelangrijk : ze switcht makkelijk tussen Engels en Nederlands.


De kickoff van 23 nieuwe onderzoeksprojecten van NWO, TNO en CLICKNL vond plaats in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week 2013. Katinka hebben wij ge

Jan 22, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: CLICKNL 

De kickoff van 23 nieuwe onderzoeksprojecten van NWO, TNO en CLICKNL vond plaats in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week 2013. Katinka hebben wij gevraagd om deze dag voor ons te modereren. Zij heeft dit met veel enthousiasme en kennis van zaken voor ons gedaan. Wij, en ook onze bezoekers (ontwerpers/werknemers in de creatieve industrie, (hoge) regionale en nationale ambtenaren EZ en OCW, onderzoekers vanuit diverse kennisinstellingen e.a.), zijn zeer positief en tevreden over haar optreden. Haar inhoudelijk goede voorbereiding, gecombineerd met adequate vraagstelling aan publiek en sprekers en af en toe wat humor, heeft een positieve bijdrage geleverd aan een succesvolle bijeenkomst.


Katinka heeft op de Corporatiedag opgetreden als gespreksleider van een aantal debatten. Dat deed ze goed voorbereid, professioneel en betrokken. Ze w

Jul 11, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Aedes, vereniging van woningcorporaties 

Katinka heeft op de Corporatiedag opgetreden als gespreksleider van een aantal debatten. Dat deed ze goed voorbereid, professioneel en betrokken. Ze was meteen enthousiast en zat al snel goed in de onderwerpen. Het is prettig samenwerken met Katinka en kunnen haar ook zeker aanraden.


4.9 5.0 12 12 Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Katinka Baehr
Page:
1234