Katinka Baehr

Katinka Baehr is programmamaker voor NPO Radio 1 en een zeer ervaren dagvoorzitter. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een bijeenkomst inhoudelijk sterk is en nooit saai wordt.

Katinka bereidt zich zeer grondig voor, presenteert verfrissend en losjes en stelt geïnterviewden op hun gemak. Als programmamaker is ze eraan gewend mensen te interviewen die dat nog nooit eerder hebben meegemaakt. Katinka Baehr weet met originele vragen en onverwachte observaties de aandacht van iedere zaal vast te houden. Zo leidde ze ook bijeenkomsten met verpleegkundigen, notarissen, uitkeringsgerechtigden, buurtbewoners, docenten en museumdirecteuren, en interviewde ze boeren, kinderen, asielzoekers en ambassadeurs. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Onderwerpen

Katinka Baehr’s specialiteit zijn bijeenkomsten over bijvoorbeeld maatschappelijke, wetenschappelijke en culturele thema’s met interviews en/of debatten en interactie met het publiek.

Achtergrond

Katinka is een ervaren spreker met ruime ervaring(en). Ze is regelmatig te zien als gespreksleider voor opdrachtgevers zoals; NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Raad voor Cultuur, Dutch Culture Gelderland,  Eindhoven, Netwerk Democratie, VTOI (Vereniging van Toezichthouders in onderwijsinstellingen)

Interesse in Katinka Baehr als spreker of dagvoorzitter?

Aangesproken door Katinka? Interesse in een interessante lezing? Katinka verzorgt altijd een lezing van formaat.

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Katinka Baehr SKU UPC Model

Katinka Baehr is een uitstekende dagvoorzitter. Had zich goed voorbereid en kon zich goed inleven in de materie en ook in de verschillende mensen die

Sep 05, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rochdale 

Katinka Baehr is een uitstekende dagvoorzitter. Had zich goed voorbereid en kon zich goed inleven in de materie en ook in de verschillende mensen die daarover met elkaar in gesprek gingen. Niets dan lof!


We hebben Katinka gevraagd als dagvoorzitter voor ons symposium over verkeersveiligheid. Tijdens de voorbereiding dacht ze actief mee en was ze zeer b

Feb 10, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland (ROVG) 

We hebben Katinka gevraagd als dagvoorzitter voor ons symposium over verkeersveiligheid. Tijdens de voorbereiding dacht ze actief mee en was ze zeer betrokken. Ze kon goed inschatten wat zou werken tijdens het symposium en wat niet. Tijdens de dag zelf liet ze zich als een veelzijdig dagvoorzitter zien. Ze presenteerde sprekers, leidde een groepsinterview met politici en een debat met mensen uit de zaal. Wat opviel was haar scherpe reactie op wat gezegd werd. Mooi ook was hoe ze haar interviewstijl aanpaste op de persoon met wie ze sprak. We hadden een vol en strak programma maar Katinka wist het voor elkaar te krijgen alles volgens schema te laten verlopen op haar eigen charmante manier.


Katinka heeft, als moderator van de stakeholdersbijeenkomst ‘Onze Klant, Uw klant’, een positieve invloed gehad op de sfeer en dynamiek die avond.

Feb 04, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Woningstichting Stadlander 

Katinka heeft, als moderator van de stakeholdersbijeenkomst ‘Onze Klant, Uw klant’, een positieve invloed gehad op de sfeer en dynamiek die avond. Ze heeft van te voren mee gedacht over de opzet van de avond wat zeer gewaardeerd werd. Vertegenwoordigd waren onder meer bewoners, de gemeente, de politie, zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Allemaal partijen die elkaar regelmatig tegenkomen in de wijk en met en voor elkaar werken. Haar ontspannen houding, passend gevoel voor humor en enthousiasme nodigde de aanwezigen uit om actief mee te doen en hun mening te uiten.


4.9 5.0 12 12 Een goede dagvoorzitter kan een evenement maken of breken. Katinka was tijdens de launch van onze organisatie meer dan uitstekend, Haar optreden was functioneel, betrokken en warm. Katinka Baehr
Page:
1234