Julian Stevense laat je sneller je doel bereiken met behulp van communicatie
Julian Stevense is oprichter en Managing Consultant van INZICHT Brand & Business Consultancy. Hij helpt opdrachtgevers sneller hun doel realiseren met behulp van communicatie, waarbij hij gebruik maakt van een direct toepasbaar driestappenplan dat de basis vormt van zijn boek ‘De perfecte positionering’. Julian is vaste columnist voor Tijdschrift voor Marketing en blogt voor MarketingOnline. Daarnaast is hij als Executive Lecturer verbonden aan Nyenrode Business Universiteit, waar hij tevens programmamanager is van het Advanced Marketing Program.

Waarom Julian Stevense inhuren?
Julian leert je sneller je doel bereiken met behulp van communicatie. Hij laat op enthousiaste wijze zien hoe je zelf eenvoudige oplossingen ontwikkelt die direct kunnen worden toegepast. Hij onderbouwt zijn werkwijze met inspirerende voorbeelden, daagt je uit met interactieve cases, deelt handige ezelsbruggetje en gebruikt slimme modellen. Julian laat daarnaast zien hoe je mensen kunt overtuigen van jouw oplossing.

Onderwerpen workshops en presentaties van Julian Stevense
Onderstaand vind je een aantal workshops en presentaties die Julian geeft. Vanzelfsprekend kan elk onderwerp op maat worden aangepast en kunnen de diverse onderwerpen worden gecombineerd.

Positioneringsstrategie
Niets is moeilijker dan het innemen van de positie die het meeste voordeel oplevert.
Positioneren gaat veel verder dan het positioneren van een merk of organisatie. Hoe positioneer je een leidinggevende als leider of een verandertraject als verbetertraject? Julian laat je in drie eenvoudige stappen zien hoe je per vraagstuk de positie kunt innemen die jou het meeste voordeel oplevert.

Probleemanalyse
Om mensen in beweging te brengen moet je inzien wat hen tegenhoudt.
De oplossing begint per definitie bij het probleem. Julian leert je beter omgaan met problemen en bovenal te leren van deze problemen. Zet je doelstelling om in een probleemstelling en bereik je doel niet alleen sneller en beter, maar ook blijvender.

Propositieontwikkeling
De enige reden voor verandering is verbetering.
Hoe creëer je maximale toegevoegde waarde voor jouw propositie? Niet alleen qua boodschap, maar ook qua uitwerking en middeleninzet. Julian combineert theorie en praktijk en biedt inzicht hoe je jouw doelgroep maximaal kunt motiveren.

Simplicity als strategie
Wees slim en hou het simpel.
De meeste organisaties maken de fout zaken nodeloos complex te maken. met ‘Simplicity als strategie’ biedt Julian een eenvoudig, direct toepasbaar driestappenplan, handige ezelsbruggetjes, slimme modellen en laat hij zien hoe je jouw advies visualiseert en structureert voor optimale impact.

Julian Stevense inhuren of boeken voor workshop of lezing?
Julian Stevense inhuren of boeken voor een workshop of een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field