“Duurzame verandering komt van binnenuit!”
De wereld verandert rap. De kunst is dat wij mee veranderen… De visie van Judith Webber is dat verandering van binnenuit moet komen, wil het beklijven, wil verandering duurzaam worden! Dit geldt voor mensen en dit geldt net zo goed voor organisaties! Organisaties zijn tenslotte een verzameling mensen volgens Judiths visie!

Judith Webber steekt die intrinsieke motivatie graag aan met haar aanstekelijke enthousiasme! Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen!

Judith is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Weerstand weet ze op een humoristische manier te smelten. Kortom: iedereen doet mee!

Judiths belofte: Judith wordt door haar klanten wakkerschudder genoemd, iemand die mensen wakker maakt, bewust maakt van hun eigen invloed op hun werk & relaties en mensen empowered een stap te maken, in beweging te komen. Dat is dus ook wat er gebeurt na een lezing: mensen komen in actie!

Thema’s waar Judith Webber graag over spreekt:

Haal eruit wat erin zit – Van hokjes naar puzzelstukjes
Mensen maken het verschil! En toch zijn organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is in mijn ogen idealiter als puzzelstukjes, mensen die elkaar aanvullen. Zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Geen hokjes, maar ruimte voor ontwikkeling. Flexibiliteit in plaats van rigiditeit. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Geen controle, maar vertrouwen. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Laat mensen spelen binnen de kaders!n Haal eruit wat erin zit, dat werkt wel zo lekker!

Word superaantrekkelijk – Kies en ze kiezen jou
Klanten en ook werkgevers weten niet vanzelf dat je bestaat. En al helemaal niet waarom ze voor je moet kiezen. Daar moet je ze een handje bij helpen, door super-duidelijk te worden. Voor jezelf kiezen betekent dúrven kiezen voor wie je bent en dat laten zien! Dit betekent ook durven stoppen met wat niet goed voor je is. Met als effect dat je aantrekt wat wél bij je past. Door 3 vragen te beantwoorden, creëer je een ander verhaal. Een verhaal met gevoel. Een verhaal dat staat. Een verhaal dat écht over JOU gaat.
Word superaantrekkelijk door jezelf te zijn: Kies en ze kiezen jou.

Achtergrond Judith Webber
Judith Webber is in 2008 PureHuman gestart en heeft haar eigen droombaan gejobcraft, na een lange zoektocht naar de ‘ideale baan’, waar ze alles uit zichzelf kon halen. Daarvoor was ze 12 jaar werkzaam als (interim) HR-adviseur bij grote bedrijven als PricewaterhouseCoopers en ABN Amro en diverse kleinere. Vaak zag ze dat mensen zichzelf niet goed kenden, elkaar niet goed kenden en lang niet alles uit zichzelf haalden. Ze zag altijd zoveel potentie, zoveel mogelijkheden, daar waar veel mensen zichzelf beperkten door in hokjes te blijven denken en handelen.

Wil je:

  • Geïnspireerd worden door een positief, toekomstgericht verhaal?
  • Mensen van binnenuit en dus duurzaam in beweging brengen?
  • Verandering écht leuk maken, voor iedereen?
  • Aangestoken worden door pure passie?
  • Geraakt worden door openheid?
  • Uitgenodigd worden te zien waar de mogelijkheden liggen?
  • Leren over jezelf én van elkaar?
  • Last but not least: lol hebben terwijl je leert?

Kies dan voor Judith als spreker! Wedden dat iedereen in beweging komt?!
Een energieke en authentieke spreker over persoonlijk leiderschap, keuzes maken, intrinsieke motivatie en duurzame verandering.

Judith Webber boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Judith Webber SKU UPC Model

Met haar lezing 'Kies en ze kiezen jou' wist Judith Webber een groep ondernemers tijdens Acquisitie Bootcamp te inspireren. Met deze mooie opwarmer wa

Mar 21, 2013 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Brave Brands 

Met haar lezing 'Kies en ze kiezen jou' wist Judith Webber een groep ondernemers tijdens Acquisitie Bootcamp te inspireren. Met deze mooie opwarmer was de toon meteen gezet voor twee dagen training.

Judith is puur en open en zo startte ze ook haar lezing. Alleen al met haar persoonlijkheid weet ze mensen te raken. Door interactie met de groep wist ze haar eigen verhaal goed te vertalen naar de deelnemers. In een uur tijd wist ze heel wat mensen aan het denken te zetten. En te inspireren ook op zoek te gaan naar hun authentieke ik.

Van twee dagen training is één uitspraak blijven hangen. "Als je weet wie je bent, dan voel je dat. Als je het nog niet zeker weet, dan ben je nog niet 100% jezelf." gaf Judith als antwoord op een vraag.

Een inspirerend verhaal dat aanzet tot actie. Aanrader!


5.0 5.0 4 4 Het gastcollege op maandagmorgen 11 maart j.l. aan studenten van de minor ondernemen NHL Hogeschool Leeuwarden stond in het teken van "100% puur jij, ook in je onderneming". Het wa Judith Webber
Page:
12

NHL Hogeschool - Minor Ondernemen

Het gastcollege op maandagmorgen 11 maart j.l. aan studenten van de minor ondernemen NHL Hogeschool Leeuwarden stond in het teken van "100% puur jij, ook in je onderneming". Het was al weer de derde keer dat Judith een gastcollege voor de genoemde minor heeft verzorgd. De bijdrage van Judith lijkt zo langzamerhand een vast onderdeel van het programma. Hieruit spreekt de waardering die zij ook verdient. Op de haar welbekende enthousiaste en inspirerende wijze brengt zij het gedachtegoed uit met name haar boek "Kies En Ze Kiezen Jou" over op de studenten. Mede namens de studenten dank hiervoor en tot de volgende keer! Sietse Harkema docent NHL Hogeschool.

Hanneke de Wit Grafisch Ontwerp

Heel inspirerend maar ook praktisch: alles dat Judith zo levendig vertelt kun je meteen toepassen op jezelf en op je bedrijf. Door Judith's lezing tijdens het Jubileumevent van Vrouw en Busyness ging ik vol inspiratie naar huis. Het is net alsof je een persoonlijk gesprek met Judith hebt gehad. Hang zelf de slingers op: dan wordt het vanzelf een feestje. En dát was luisteren naar Judith: een feestje!

Jewellicious Designs

Heerlijk inspirerend! Tijdens het 5-jarig jubileumevenement van netwerkvereniging Vrouw & Busyness Groene Hart in Alphen a/d Rijn wist Judith alle aanwezige onderneemsters moeiteloos te inspireren met haar lezing. Het was een feestje! Sylvia Best - bestuurslid Vrouw & Busyness Groene HartBeschikbaarheid en informatie Judith Webber

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.