Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeroen Bertrams
Bewaar als favoriet

Jeroen Bertrams

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Jeroen Bertrams is auteur van een reeks boeken over online marketing en social media, waaronder “Social Media Expert in een Week”. Jeroen staat in Nederland bekend als één van de meest vooraanstaande online marketeers. Hij spreekt over online marketing en social media.

Jeroen Bertrams: Online marketing en social media expert
Jeroen Bertrams (1974) is auteur van een reeks boeken over online marketing en social media, waaronder de bestseller “Social Media Expert in een Week”. Hij werkt sinds 1998 in de online wereld, eerst als strategisch marketingadviseur bij VODW Marketing en daarna als zelfstandig online marketing adviseur.

De presentaties van Jeroen staan bekend om het interactieve karakter. Jeroen staat in Nederland bekend als één van de meest vooraanstaande online marketeers. Met zijn campagnes won hij tot twee keer toe een internationale gouden ECHO award, een prijs die jaarlijks in Chicago wordt uitgereikt aan de meest succesvolle wereldwijde online marketing campagnes.

In 2013 verscheen zijn boek “Online Marketing Expert in een Week” waarin hij ruim 20 vormen van Online Marketing helder beschrijft. Van adverteren op Google, Facebook, LinkedIn en Twitter tot en met location based marketing, mobile marketing, realtime bidding en gamification. Als online expert is Jeroen Bertrams te gast geweest bij onder meer Nieuwsuur, Netwerk, TROS Radar, BNR Nieuwsradio, RTL Boulevard, 3FM en Q Music.

Persoonlijke missie Jeroen Bertrams: Bedrijven helpen om via digitale kanalen hun doelen te bereiken.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jeroen Bertrams

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid