Waar spreekt Jan Reinder over?

In zijn presentatie daagt Jan Reinder het publiek uit om op een andere manier te denken. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen. Hij laat het publiek ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt. Jan Reinder incorporeert altijd bedrijfsspecifieke boodschappen in zijn verhaal. Tijdens de briefing met de klant bespreekt hij ‘welke boodschap op maat’ het bedrijf in de presentatie wil terug horen.

Jan Reinder behandelt essentiële thema’s zoals:

• Hoe kun je samen met collega’s en klanten belangrijke vernieuwingen succesvol doorvoeren?
• Wat bereik je met ‘Out of the box’ denken en hoe doe je dit?
• Wat weerhoudt ons van succes?
• Hoe kun je het beste in jezelf naar boven halen en gemotiveerd worden?
• Wat zijn manieren om je dromen achterna te gaan en barrières te doorbreken?
• Wat geeft je creativiteit en inspiratie?
• Hoe kun je samenwerken en innoveren?

Taal: in het Nederlands of het Engels (op speciaal verzoek in het Duits of Frans)
Duur: afhankelijk van keuze in programma: 15-90 minuten of dagprogramma
Aantal: groepen van 10 tot meer dan 2.000 personen

Diensten:

– Bedrijfsshow met een inhoudelijk thema naar keus gepresenteerd met magische effecten (60 – 90 minuten)
– Energizer – korte energizing intermezzo’s met magie (15 – 30 minuten)
– Magisch beïnvloeden – workshop waarin men getraind wordt om beter te leren spreken, een goede boodschap over te brengen en beïnvloedingstechnieken toe te passen (1 of 2 dagen)
– Dagvoorzitterschap
– Entertainment op maat – specifieke bedrijfsshow of entertainment op maat na overleg met de klant: theatershow ‘de Crisis show’ van 60 minuten bijvoorbeeld.

Biografie:

Als spreker, trainer, illusionist en creatief denker is Jan Reinder continu bezig zich te verdiepen in denkprocessen en creativiteit. Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Jan Reinder is sinds 2000 fulltime professioneel artiest. Hij reist regelmatig naar het buitenland voor internationale TV-shows of optredens in Azië, Europa en Amerika.

Achtergrond:

Gecertificeerd NLP Master practitioner, getraind door Richard Bandler (co-founder)
Getraind door Stephen Covey
Gecertificeerd lid van ‘the Profesional Speakers Academy’ in Londen
Afgestudeerd in fysiek theater bij Dell ‘Arte in Amerika
Meer dan 15 jaar ervaring als spreker/trainer voor erkende bedrijven in binnen-en buitenland Internationale podia: The Worlds Greatest Magic show in Las Vegas, Comedy Magic Club, Magic Castle in Hollywood.
Hij deelde het podium met internationale topartiesten als Chris Rock en Jay Leno
Jan Reinder won de Best Practice award van Microsoft in Las Vegas. De video- boodschappen en presentaties van Jan Reinder verhoogde de sales voor HP en Microsoft met 51%
Bekend van tv-optredens in o.a.: Uri Geller show, Beat the best, Just for Laughs (Canada), Le plus Grand Cabaret Du Monde (Frankrijk), Funny Nice (China)
Optredens verzorgt voor Prins Albert van Monaco en Koningin Máxima

Persoonlijke missie Jan Reinder: Het onmogelijke mogelijk maken.

Jan Reinder inhuren of boeken voor een workshop of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jan Reinder SKU UPC Model

Men was buitengewoon enthousiast.Het blijkt ook dat de “opdracht” goed is uitgevoerd, men heeft opgemerkt dat het niet alleen entertainment was,

Jun 09, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gasunie 

Men was buitengewoon enthousiast.
Het blijkt ook dat de “opdracht” goed is uitgevoerd, men heeft opgemerkt dat het niet alleen entertainment was, maar dat de show ook betrekking had op het werk. Nogmaals bedankt.


Wij vonden het een groot succes en ik was blij dat ik jou heb uitgekozen om te komen spreken. Je hebt ons gemotiveerd, geïnspireerd, maar je hebt ons

Dec 03, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: VUmc 

Wij vonden het een groot succes en ik was blij dat ik jou heb uitgekozen om te komen spreken. Je hebt ons gemotiveerd, geïnspireerd, maar je hebt ons ook vermaakt. Een leuke luchtige afsluiting na een inhoudelijk wat zwaardere ochtend. Wat leuk om te zien dat mensen eigenlijk veel meer kunnen dan dat ze zelf denken. Dat is iets wat je in de praktijk zou kunnen gebruiken om door te gaan. Niet blijven stilstaan als je ook nog verder kunt gaan.


Je had op een goed doordachte wijze de verschillende thema's waar we graag aandacht voor wilde vragen verwerkt in je show waardoor ze heel natuurlijk

Dec 03, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UWV 

Je had op een goed doordachte wijze de verschillende thema's waar we graag aandacht voor wilde vragen verwerkt in je show waardoor ze heel natuurlijk uit de verf kwamen. Daarmee hebben we de mensen zeker iets meegegeven voor hetgeen komen gaat.
Dank voor je inspiratie!
Leon Verhoef
UWV, Hoofd IM K&S


5.0 5.0 21 21 Jan Reinder heeft ons jubileumfeest op passende wijze kleur gegeven. In zijn voordracht heeft hij ook elementen van onze organisatie verwerkt. Hij heeft zich voorafgaande aan het e Jan Reinder

Gerelateerde sprekers